Почетна / Фудбал / Супер лига

Александар Пешић: Нисам егоиста, волим да асистирам!

Делио је Александар Пешић, у среду поподне, на трави стадиона „Рајко Митић”, лопте као поклоне саиграчима. Свака вредна пола гола. Додавања су материјализовали Лука Аџић и Славољуб Срнић
ФОТО: И. Веселинов

Несебичне реакције Звездиног нападача Александра Пешића, уз троструког стрелца Луку Аџића, обележиле су меч и још једном истакле његове фудбалске квалитете.

У Тулузу сам, по доласку, био први асистент екипе. За разлику од већине шпицева, помало егоиста, другачије сам научен. Играм за екипу и увек бих додао саиграчу у ситуацијама попут оних у претходној утакмици. Због те филозофије и нисам дао голова колико сам могао, али не жалим због тога – искрен је Пешић.

Пешић не скрива задовољство због учинка млађег колеге, уз наду да ће три лопте у мрежи Врањанаца бити ветар у леђа Луки Аџићу у наредним утакмицама.

Звезда има два феноменална млада крилна нападача. Аџић и Радоњић, уколико буду радили како се од њих очекује, биће велики играчи. Играо сам у иностранству, стекао искуство, и имам јасну представу какав квалитет имају, уз невероватни потенцијал.

Иако је утакмица шеснаестине финала Купа Србије на папиру представљала рутински степеник за црвено-беле, Пешић се са таквим ставом није сложио и пред наставак суперлигашких изазова открио је и другу страну медаље:

Сви причају о Арсеналу, нико нас не пита како ћемо против Мачве. Лако је уз пуне трибине. Проради адреналин, понесе нас атмосфера. Потребно је наћи мотив у утакмицама, као што су претходна и следећа...

Пут до три бода, ипак, познат је изабраницима Владана Милојевића.

Спремамо се за Шапчане, уз видео-анализу, али већина домаћих екипа против нас се одлучи на дефанзиву и тако нам додатно отежа посао. Срећом, Маракана је дугачка и широка, па успемо да спроведемо замисли.

Црвено-бели су у последњој утакмици демонстрирали завидне тркачке способности и чак четири од пет голова дали из контранапада.

Погађали смо често из контри и то је наш стил. Имамо много брзих играча, Радоњић је невероватан, а ту су и Боаћи, Срна, Аџа... Видећемо да ли Арсенал има брже играче. Гањаћемо се, па шта буде... – најавио је Александар Пешић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gičin ja
ŠILJO, U EVROLIGI SI REZERVA
Shomy
Bravo majstore.
RRR
Da li neko zna , da li CZ moze da otkupi ugovor Radonjica i koljki je .On je buduci Ronaldo.
rs
Radonjic je Zvezdin igrac 60%. s tim da klub nema pravo na prodaju igraca do ljeta 2019 god od kada pocinje da mu vazi trogodisnji ugovor sa Zvezdom po principu 60% Zvezdi a ostalih 40% dijele igrac i menadzerska agencija.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.