Почетна / Фудбал / Супер лига

ИНТЕРВЈУ, Ненад Лалатовић: За играче Чукаричког за годину или две отимаће се Звезда, Партизан и многи европски тимови!

Остао је на великим мукама тренер Чукаричког Ненад Лалатовић после утакмице са Партизаном, јер је остао без јединог нападача Огњена Мудринског
ФОТО: В. Марковић

У минуле две недеље, стратег Брђана имао је задатак да пронађе решење за повређеног играча.

Колико је у томе успео видеће се у суботу, кад на Баново брдо долази Јавор. Судећи по резултату пријатељске утакмице и победе против Рада (3:0), после припрема у Станишићима, чини се да Лалатовић не би требало да брине за голове.

Упркос малеру који нас је задесио атмосфера у екипи је добра. У последњих седам утакмица забележили смо пет победа, један пораз и рему са Партизаном. Форма нам је у успону, али остаје велики жал што смо остали без Мудринског – рекао је Ненад Лалатовић, тренер Чукаричког.

Да ли сте нашли замену за Мудринског, односно ко ће играти у нападу?

Моја карма је нажалост таква каква јесте. На почетку сезоне остао сам без Ожеговића, Радоњића, Срнића, Јевтића, Обрадовића, Матића. Сада осим Мудринског, имам повређеног Ђорђа Ђурића коме је напукла кост на стопалу, док Бојић има проблема са трбушним зидом. Имамо много кадровских проблема, међутим увек смо успевали да се издигнемо изнад свега тога. Добро је да побеђујемо, имамо играче који се боре до максимума и показују квалитет. Сва појачања дошла у летњем прелазном року мислим на Кировског, Дринчића, Овусуа, Мићина, Пушкарића феноменално су се уклопили и што је за мене битно играју добро. Нисмо довели много играча, али су пун погодак.

Може ли Овусу да игра класичног нападача?

Кад се Мудрински повредио, вежбали смо све варијанте на тренингу, па и ту са Овусуом. Ипак, неће бити у тој улози, јер је више крилни нападач и много се боље креће на тој позицији. Имамо из омладинског тима у нападу Тедића на кога озбиљно рачунам, а тек му је 17 година. Желим утакмицу са Јавором да завршим са петорицом играча испод 19 година. Доведен сам да правим резултате, али и играче за будућност.

Да ли ти млади играчи могу да изнесу све ваше захтеве?

Радује ме, јер сам успео да пронађем формулу да у први тим убацим и младе играче. Утакмице нам сада почињу Милојевић, Радић, Мићин. Ту су затим Богосавац, Овусу, све играчи од 20 година, па навише.

У исто време много се коцкате, с обзиром да се од вас траже резултати?

Задовољан сам резултатима, а цео живот се коцкам и за сада ми то добро иде. Од мене се траже резултати, затим да направим играче, да изађемо у Европу, односно да из свега тога клуб заради неки динар. Свестан сам тих обавеза, али верујем у себе, мој стручни штаб и играче. Могу сад да потпишем да ће се за ове изузетно талентоване играче Чукаричког за годину или две отимати Звезда, Партизан и многи европски тимови. Брђани имају изузетно квалитетне младе играче.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miki
Ma da,imacete ukradene igrače Vojvodine koje je menadzer Lerinc uz dogovor sa nesrecnim Vukovicem odveo za džabe.
SRBA
Mozda hoce, ali za trenera sigurno nece!
pngro
neverovatno strucan trener ... a na jezikUu ? Mhamed Ali bi mu pozavideo
Zika
D E M A G O G I J A!!! Smesan si...
ljubo
covek sam sebe reklamira i daje si na vaznosti

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.