Почетна / Фудбал / Супер лига

Милорад Косановић: Звезда уморна? Небитно!

По обичају, кад под Багдалом гостује Црвена звезда, сви путеви у Расинском округу воде ка Напретковом стадиону
ФОТО: С. Милутиновић

Очекује се рекордна посета ове јесени, а фудбалери крушевачког суперлигаша прижељкују да однос снага на трибинама буде равноправан. Због тога је управа клуба одлучила да улаз на трибину „запад 1”, одакле увек имају велику подршку, буде забрањен за навијаче са обележјима Црвене звезде.

Звезда је магнет, посебно кад игра ван Београда. Трибине ће сигурно бити добро попуњене, атмосфера достојна дербија. Наши играчи су направили добар посао у претходне две утакмице и ова, против Звезде, долази као својеврсна награда и лепа прилика за добар резултат – нагласио је нови шеф струке Милорад Косановић.

Искусни стратег максимално уважава данашњег госта, али наглашава да је екипу припремао као и за сваког другог ривала.

Оно што Звезда данас ради у Европи, али и у домаћем првенству, мора да се поштује. Не знам колико су уморни црвено-бели после гостовања у Келну, у којем ће саставу играти, али мојим играчима објашњавам да то и није битно. Прво, гости имају велики фонд играча. Друго, желим да увек будемо тим који ће красити такмичарски дух и жеља за доказивањем – истиче Косановић.

Ако ико зна како играти и победити Црвену звезду, онда је то шеф струке Напретка. Успео је пре две године, прво у априлу с Новим Пазаром да примора црвено-беле на капитулацију, потом у децембру елиминише из купа с чачанским Борцем и нокаутира на сред Топчидерског брда 1:5!

Био сам надомак победе и са Радником, али не дадоше... То је, ипак, прошло време, свака утакмица је прича за себе. Не познајем још увек добро све наше играче, али сигуран сам да ће пружити максимум, а за какав ће резултат то бити довољно, видећемо – не жели да се бави прогнозама Косановић.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

БмСу1989
Косане иди попиј једну љуту, знаш да волиш и да ти прија!
Dinamo
Da sudija ne ukrade ofsajd na lavoru u zadnjim sekundama napredak bi razbio zagrebcane!
Crvenka
Dje ste franjevcii ahaha
Aloha
Formacija koju forsira Kosan 13-0-0!
KesKolica
Ovaj "zvezdas" uvek motivise svoje fudbalere na maximum protiv ZVEZDE, a protiv nk partizana se setaju na terenu......dok bivsi treneri partizana imaju dentlmenski sporazum da naprave "taktiku - povuci rucnu".....a posle dodje evropa, pa dinamo, samrocki, bureci.....
nikola mirkovci
pa videlo se to nedavno u Beogradu kad su igrali Partizan i Napredak xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.