Почетна / Фудбал / Супер лига

Капитен нишког Радничког: Подржите нас уместо да нам „тражите мане”

Капитен Радничког из Ниша Александар Јовановић изјавио је да је непријатно изненађен негативним коментарима после минималне победе против Јавора и пласмана на четврто место у Суперлиги
ФОТО: В. Марковић

Капитен Радничког из Ниша Александар Јовановић се огласио после транспарента навијачке групе „Мераклије” на којем је писало: „Причају се бајке, а ништа не штима, празне трибине нек' су опомена свима”.

Као капитен изненађен сам због појединих негативних коментара на игру Радничког имајући у виду да побеђујемо и да смо у самом врху табеле. Посебно ме, као рођеног Нишлију, погађа што критике долазе од стране појединих суграђана, који уместо да нас подрже када побеђујемо знају само да „траже мане”, односно измишљају проблеме – изјавио је Јовановић.

Према његовим речима, сви из Ниша знају с чим се Раднички суочавао пре доласка актуелне Управе и да је клуб скоро био избрисан са фудбалске мапе Србије.

А сада се боримо и озбиљни смо конкурент за европска такмичења. Изгледа да се успех најтеже прашта у Србиј. Знам да су Мераклије уз Раднички, као што су увек и биле, а групица људи покушава да обмане јавност јер им очигледно не одговара финансијски опорављени клуб.

Јовановић истиче да сви знају како је долазак тренера Ивана Јевића позитивно утицао на атмофсеру у клубу.

Наш циљ је у свакој утакмици победа и ми немамо дилеме око тога. На крају, када се утакмица заврши најважније је да Раднички добије још три бода. Ми немамо ништа од тога да кажу да смо лепо играли али да смо изгубили, уосталом тренер има своју тактику, а на нама је да је реализујемо и тиме побољшавамо ранг на табели. Можда утакмица са Јавором није била атрактивна за појединце, али ми смо остварили оно што смо планирали – закључио је Јовановић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

vajs
aco, nije ni tebi lako, igras beka - neprirodno za tebe, ma ti si onaj koji namesta golove, pa mucenice ti moras, a znamo te, da borbenoscu izboris i svoje staro mesto na krilu, nemoj da sa tobom popunjavaju prazna mesta u formaciji...priznaj da je tesko videti jug - pust i tuzan, a igra je slaba...
Razocarani navijac Radnickog
Zasto ste dovodili Pakulta za kratke staze a covek imao rezultat. Nek Toncev objasni bilo li je spora izmedju Pakulta u Uprave i kakvog . Inace u nedelju sam i ja zvuzdao ( bez uprava napolje ) . Zasto. Vec duze vreme vucete se po terenu bez ideje , htenja , ispucavate loptu daleko daleko bez rezona.....Tako je bilo i protiv Borca , i Javora , a sa Zlatiborom je jedan tezak sok tek....Ubedite nas vec u Subotici sa atraktivnom igrom da je ono bio samo los period igre i vraticete nas opet na tribine . Radnicki bio i uvek ce biti u srcu nas nislija.
sone
da li neko drugi sem zvezde i partizana igra fudbal u zemlji srbiji
Bravo Aco!
Decko je sve lepo rekao.
Meraklija
Ovo je smesno vrazite Bekvalca zada smo igrali ptAvi fudbal

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.