Почетна / Фудбал / Супер лига

Петрић: Подсвесно сам се надао бодовима против Партизана

Тренер Рада је навео да је Партизан заслужено победио и оценио да су оба полувремена била чудна
ФОТО: В. Марковић

Прво за нас, друго за Партизан. Примили смо онакве голове какве смо током недеље радили да не примимо. У другом смо променили формацију, постигли два гола, а могли смо и трећи. Сад, неко би рекао да нисмо могли да се надамо бодовима против Партизана, ја јесам подсвесно – рекао је Петрић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pa niste vi Napredak
Ajde, sklanjalica klasicn jos zalis za bodovima.
Ranko
Petric je posten covek i to svi znaju. Ne bi on pusto nikoga. Za reazliku od Lalatovica. Pominjete taj Napredak, kao da je ne znam sta. Jeste bio ofsajd i drugo nista nije sporno. Mec je produzxen sa razlogom, sto zbog izmena sto zbog odugovlacenja igre od strane Napretkovih igraca. Partizan mora da igra ozbiljno svaku utakmicu, za razliku od vas, koji u Cacak odete bez vise od pola tima i lagano dobijete. Juce protiv Vose, kao na treningu. To praktikujete vec godinama. Partizan je ranije imao svoje filijale, klubove sa kojima je igrao prijateljski. Ja to osudjujem. Vi, koji ste kukali na to i pricali kako vam ne treba placena titula, nemate filijale, nego vam se skoro svi sklanjaju, a kada zagusti, tu su sudije. Zato je Partizanova titula od prosle sezone izuzetno vredna, jer smo je osvojili u nemogucim uslovima. Ove sezone, tesko. Vi ste bolji nego lane, a i necete nista prepustiti slucaju. Nama ostaje da probamo da dobijemo derbije i to je to. Onda cemo da vidimo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.