Почетна / Фудбал / Супер лига

Ђукић: Ушли смо у фрку и примили два безвезна гола...

Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је да његова екипа не сме више да има успона и падова као на утакмици против Рада на Бањици
ФОТО: В. Марковић

Једна чудна утакмица, урадили смо најтеже у фудбалу. Дали смо два гола на страни, играли одлично, мирно, без проблема, а онда смо ушли у фрку и примили два безвезна гола. Успели смо да се вратимо у утакмицу, што је најбитније узели три бода, која су јако битна. Не смемо да имамо овакве падове и успоне – рекао је Ђукић после утакмице.

Фудбалери Партизана победили су вечерас на Бањици екипу Рада са 4:2 у утакмици 11. кола Супер лиге Србије.

Црно-бели су овом победом „прескочили” Војводину и сада су други на табели са 23 бода, односно имају пет бодова мање од првопласиране Црвене звезде. Рад је на 13. месту са осам бодова.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MAdjionicar
Djukic sa ovakvim izjavama samo sam sebi skace u stomak. Da je umjesto ovoga sto je rekao, primjera radi, izjavio ovo: "Dobra utakmica sa puno preokreta i jos vise golova. Po meni je najbitnije to da smo upisali jos jednu pobjedu, a pri tom smo odmorili sve najvaznije igrace za Evropu, odnosno dozvolili i momcima sa klupe da i oni potvrde svoj kvalitet i da pokazu da se na njih najozbiljnije moze racunati i u vaznijim utakmicama od ove danas"; znaci, da je rekao tako nesto umjesto jedno-te-isto sto prica iz sedmice u sedmicu, vjerujem da bi i reakcija ljudi bila drugacija, ali eto, kad covjek ne zna da prica, pa prosjecan navijac u Srbiji misli je to isto sto i nemati pojma o fudbalu i biti los trener.
Zole
Nema od titule nista sa ovim trenerom, koji ima stav dobrocudne tetke i za koga je svaki protivnik "tezak,motivisan,bice teska utakmica..." daj vise covece!! Tako ne prica trener Partizana! Nema u tebi krvi i energije,prekrstis ruke i posmatras utakmicu kao kiza milinkovic onomad
Madjionicar
A kad ces ti, Zole – i tebi slicni – recimo da shvatite da Djukic nije nikakav veliki govornik ili sta-ti-ja-znam neki politicar koji zna da se slatkorjecivoscu ulize navijacima i medijima u dupe? Pa, svi ste toliko pametni, nikako mi ne ide u glavu da do sad to niste skontali. Jeste, covjek "ne zna da prica", ali jel' to neki smrtni grijeh? Htjeli vi da priznate ili ne, statistika govori u njegovu korist i demantuje vas za sve sto tvrdite. Ovaj tim pod Djukicem 1. pobjedjuje, 2. igra je efikasna sto se vidi kroz broj datih golova po utakmici, 3. imamo rezultat u Evropi, i 4. covjek pri tom za razliku od nekih njegovih predhodnika veoma inteligentno rotira tim i svima u timu daje sansu – ova zadnja stavka je toliko podcjenjena, a zapravo je jedan ogroman plus za Partizan jer se svi igraci razigravaju, a ne samo prvih 11 sto je u proslosti gotovo uvijek bio slucaj – ali ne, najveci problem je to sto covjek ima limitiran rjecnik i to sto mu je svaka druga "Mi smo Partizan"?
Legat
''Mi smo Partizan'', hahahah...
Sale
Pa 2 i 3 gol smo dali slučajno. Kod drugog da golman nije promašio loptu a kod treceg da su Tavambu malo bolje čuvali a ne ko na malom fudbalu da prolazi. Šta bi bilo da je Lutovac dao onaj zicer za 3-2!!
KAPETAN
Vulićević je toliko loš i toliko se boji duela da več počinje i da nervira navijače ,daj stavite beka nekog klinca nije bitno koji će da uklizava , gine na terenu biće bolji od ovog Vulićevića koji samo gleda kako da se sačuva da se ne povredi nema tu više fudbala

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.