Почетна / Фудбал / Супер лига

Петровића повредио неспортски гест голмана црно-белих: Стојке ме шокирао! Нисам певао у свлачионици

– Ако му је због резултата било лакше после таквог поступка, ето, опраштам му… – каже чувар мреже Крушевљана
ФОТО: В. Марковић

Да је Крушевљанима неко понудио бод пре него што су кренули пут Топчидерског брда, прихватили би без размишљања. Потврдио је то и тренер Иван Стефановић, непосредно после 100 минута беспоштедне борбе.

Прво полувреме је продужено четири минута, друго шест!

Прижељкивали смо да ова утакмица, после три узастопна пораза и промене тренера, буде својеврсна прекретница. И добро је што нам је ривал био шампион, јер нисмо имали шта да изгубимо на Топчидрском брду. Штета што смо примили гол у последњим тренуцима утакмице и то из офсајда. Доказали смо, међутим, да смо компактна целина, тим у којем смо сви спремни да изгинемо један за другог. После свега, велики је и бод јер нас враћа у живот. Сад да победимо Мачву, па да се добро спремимо и напунимо стадион против Звезде, наставимо путем којим је требало да идемо од почетка шампионата – истиче сјајни чувар Напреткове мреже Никола Петровић.

Није бранио у Новом Саду. Бивши шеф струке Ненад Сакић је сматрао да сноси део кривице за лоше резултате и послао на клупу. С тим се није слагао тренер голмана Миодраг Милетић и напустио стручни штаб. Иван Стефановић, који је у Хумској био у улози в. д. шефа стручног штаба, вратио је Петровића на гол, овај се одужио на прави начин.

Надам се да ће се тренер Милетић вратити у стручни штаб, јер много ми значи његова подршка и уз њега сам значајно напредовао. Верујем да сам оправдао поверење против Партизана и да ћу бити на висини задатка до краја првенства. Мада, кад се осврнем, сви смо грешили и, наравно, ја. Да нисмо, не бисмо се нашли у доњем делу табеле. Бод у Хумској и чињеница да су нас секунде делиле од победе, сведоче да вредимо много. Иако бројчано слабији, херојски смо се борили против шампиона и доказали да је Напретку место у врху српског фудбала – јасан је Никола Петровић.

После утакмице много простора је добила Напреткова „прослава” у свлачионици.

Нисам певао у свлачионици, јер поштујем Партизан, био сам део тог клуба. То су, ипак, интерне шале у екипи, између играча који су носили црно и црвено-бели дрес. Мислим да нема разлога да се око тога диже прашина, јер није било директно уперено против шампиона.

Заборавио се, на супротној страни, непримерен гест Петровићевог колеге са рукавицама, у току утакмице и после изједначења. Голман Партизана и репрезентације Владимир Стојковић, на непримерен начин, славио је гол Евертона.

Што се тиче Стојковићевог поступка, био сам у шоку! Били смо клупски другови, добро сарађивали. Тако нешто никад не бих урадио, напротив, спортски бих честитао. Јер и његов шут сам одбранио. Ако му је због резултата било лакше после таквог поступка, ето, опраштам му… – увек је за фер-плеј Петровић, један од Напреткових јунака из Хумске. 

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

džegodin siti
A ne pominješ izležavanja i prenemaganja svojih saigrača,posle svakog i minimalnog "pipanja"su padali kao iz puške pogođeni.Teško je,braco, biti samokritičan i objektivan.
Partizan sampion
Zaista glup gest, ali ipak u afektu izjednacenja u 96. minutu i onakvog nevidjenog bunkera. Stojkovic nije igrac koji cesto postize golove ili asistira i njegovo ushicenje treba razumeti. Narocito kolega i bivsi saigrac.
ljubo
pa to je bila samo sala nemoj da shvatas ozbiljno
Radan
Evo nek zapamti Petrovic. Bice 2:0 za Zvezdu. I tu se on nista ne pita. A posle ce Miskovic da peva zajedno sa ostalima u svlacionici. Nikoli i Nemanji ce biti tolerisano da samo otvaraju usta.
Pfc
Tako je. Zvezdi ce cestitati titulu, 15 kola pre kraja.
uvek NAPREDAK NIKAD BLIZANCI
AAuuuuu ..ma ti si mi pametan ki do Stojka Vrankovića....tako će biti i kad vam dodke Kőln a, njima oni Šiftari ,zaboravi im ime...pa možete zajedmo da svirate trubu ki prava braća PO BABINE LINIJE.....P.s ŽIVEO BEOGRAD U VODI...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.