Погледајте како је Боранијашевић за неколико секунди добио два жута картона и искључење! (ВИДЕО)

14

Глупост Николе Боранијашевића у 28. минуту оставила је Напредак у Београду на цедилу – сат времена с десеторицом!

ФОТО: И. Веселинов

Десни бек Крушевљана Никола Боранијашевић одуговлачио је са извођењем аута, судија Новица Анђеловски је изгубио стрпеље, пришао му и опоменуо га жутим картоном.

Уследио је Боранијашевићев крајње неинтелигентан потез: приговор и протестно бацање лопте дуж атлетске стазе! Црвени картон као след догађаја... 

 

Kоментари (14)

Само регистровани и улоговани корисници могу да оцењују коментаре!

Пpиjaвa Региcтрyј ce

Додај коментар

Преостало карактера:
mister no

kad igrac odugovlaci sa izvodjenjem auta lopta se dodeljuje suparnickoj ekipi a ne zuti karton !!!

Одговори
sloba

nemas pojma

Одговори
Marko

Nema komentara kada je u pitanju lopovluk.....

Одговори
Antiglodar

Nadam se da je ovaj sudija dobio 'dobru dnevnicu' u kesu da ovako mucki pokrade i osteti napredak, stvarno nevidjena bruka i sramota koliko namestanja i mahinacija dolazi iz kluba sa vojnog lavora! Ovde policija i sudovi treba da reaguju jer je ovo prevazislo sportske okvire!

Одговори
Ranko

@ Antiglodar... Mozda je sve ovo bilo neregularno. Priznajem. Kazem mozda? A bitno je da vi odete u Cacak bez celog tima i lagano dobijete. To je sve regularno? Daj molim te! I jos ste se pomamili na nasim vestima, pa covek od vas ne moze da procita nijedan normalan, grobarski komentar. To ste vi! Ja na vasim vestima ne bih nikada pisao.

Одговори
Ma nemoj

Ajde da vidimo koga ima više na tuđim vestima,dajem platu da vas-grobara ima bar duplo više na našim vestima!

Одговори
Bik Koji Sedi @ Ma nemoj

Jesi li nezaposlen,pa si se tako raspistoljio?

Одговори
sk

Ma nema vrska o crvenom kartonu ovo je SRAMOTA !!!

Одговори
Pancev

Koliko znam i udaranje laktom ili rukom u predelu glave se sankcionise a everton posle udaranja vukanovica ni zuti pa jos i gol iz ofsajda

Одговори
Struka

Komentator je vise nego smesan !!

Одговори
Sudija aktivni

Mister No lupa za sve pare...

Одговори
Labud

To je slika i prilika nase lige. Nije ni 20 minuta proslo, igrac vec opstruise igru i odugovlaci. Apsplutno zasluzen zuti. Posle kojeg ga niko nije terao da baca loptu i psuje.

Одговори
Alo!

Nije demonstrativno bacio loptu več je dao-bacio protivniku,a kad se već javljaš komentariši i vaš gol iz ofsajda i nadoknadu od 14 minuta(mislim na prvo i drugo poluvreme ukupno).

Одговори
Labud

Ovo je vest o crvenom kartonu. A loptu bacio protivniku? Kom protivniku? Zavrljacio je iz besa. Kao da je psovao isto mu se vodi. Ofsajd deluje da je bio. Koliko sudija da produzi kada su ovi odugovlacili i opstruirali od prvog minuta.

Одговори

Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција СПОРТСКОГ ЖУРНАЛА ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „СПОРТСКОГ ЖУРНАЛА“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. СПОРТСКИ ЖУРНАЛ ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Да бисте видели остатак вести

Региструјтe Cе Пријавитe Ce

Пpиjaвa

Facebook Пријавa

или

Региcтрyј ce › Заборавили сте лозинку?

Региcтрyј ce

Facebook Пријавa

или

Унесите Вашу адресу е-поште да бисте добили нову шифру