Почетна / Фудбал / Супер лига

Доналд: Један од најлепших голова у каријери, срећа па Милијаш није играо

Фудбалер Црвене звезде Мичел Доналд рекао је да је његов данашњи гол против Вождовца један од најлепших које је постигао у каријери и истакао да је најважније да је његова екипа уписала још једну победу без примљеног гола
ФОТО: В. Марковић

Сигурно је ово један од најлепших голова у мојој каријери. Добро ми иде са слободним ударцима од почетка ове сезоне. Данас сам био апсолутно сигуран у себе код прекида. Самопоуздање су ми дали претходни голови које сам постигао на сличан начин – рекао је Доналд.

Фудбалери Црвене звезде победили су Вождовац у гостима са 2:0, у 10. колу Супер лиге Србије. Први гол Звезде постигао је Доналд у 40. минуту из слободног ударца.

Можда сам имао среће што Милијаш није био на терену, он такође одлично изводи слободне ударце, има много искуства. Ко ће шутирати зависи од тога ко се како осећа, од позиције лопте и много других фактора. Драго ми је што сам своје име уписао у листу најопаснијих извођача слободних удараца и доказао тренеру да може да рачуна на мене – рекао је Доналд.

Доналд је навео да је његова екипа заслужено славила против Вождовца.

Били смо бољи ривал током читаве утакмице. Није нам било тешко, скоро сви наши играчи су већ имали прилике да играју на терену Вождовца, тако да нам сама подлога није представљала проблем. Због кише је лопта ишла брже него иначе, али било је лепо играти – рекао је он.

Изабранике Владана Милојевића већ за три дана очекује нови меч, гостовању Борцу у Чачку.

Уколико добијем шансу да играм, даћу све од себе да поново на овакав начин обрадујем навијаче и у Чачку. Ипак, најважније је да наставимо да побеђујемо, а ко даје голове заиста нам није у првом плану – рекао је Доналд.

Врло је важно да напоменем и да је ово још једна утакмица у којој нисмо примили гол, то показује колико смо доминантни на терену и треба само да наставимо и у среду у истом ритму – закључио је фудбалер Звезде.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Goran
Donalde, najdobronamernije shvati... Osim gola, od tebe se više ništa pozitivno nije videlo. Previše izgubljenih duela, dodavanja unazad, usporavanja napada, ispadanja u odbrani. Nijednu loptu kao zadnji vezni nisi oduzeo... I što je najgore, to se ponavlja iz meča u meč... Rezultati te "pokrivaju", ali mislim da su greške očigledne i pod hitno ih valja ispravljati, dok je bezbolno... Molim te, ali kada te molim... NIKADA VIŠE NE VRAĆAJ loptu golmanu, ko god da je... Lopta je obavezno u sledećem trenutku izgubljena (aut ili posed preuzima protivnik). Slobodno je šutni na tribine, jer je manji rizik za naš gol, jer su naši golmani sa loptom "na Vi"... Krstičiću bravo! Radonjiću takođe... Ostali solidni, ništa više od toga... Babić, Rodić, Srnić i Pešić, čak ni to...
bora
bravo gorane legendo kako iskren i dobronameran komentar
Синиша
Горан је велики стручњак. Мурињо му није ни до колена.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.