Почетна / Фудбал / Супер лига

Милојевић: Драго ми је због Рикардиња, играчи показују карактер, сад је БАТЕ најважнији

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је задовољан победом над Јавором, али да његова екипа има простор за напредак
ФОТО: ФК Црвена звезда

Задовољан сам начином на који смо играли и парирали. Ми смо били ти који су се питали на утакмици. Све је ишло како треба по нас, уз два лепа гола – рекао је Милојевић на конференцији за новинаре после утакмице у Ивањици.

Звезда је савладала Јавор са 2:0 и после осам кола Супер лиге Србије има седам победа и један нерешен резултат.

Први гол за београдски клуб дао је Рикардињо, који се вратио у тим пошто је претходно изгубио место због лоших игара на почетку сезоне.

Драго ми је због Рикардиња јер се полако враћа. Потребан нам је сваки играч – казао је Милојевић.

Он је навео да постоје елементи у игри његове екипе који треба да се поправе.

Има елемената које треба да поправимо. Битно је да смо забележили три бода у прелепом амбијенту. Утакмица је била добра и квалитетна, момци су одрадили све што смо се договорили. Било је веома дисциплиновано – рекао је Милојевић за Арену.

Он је навео да је задовољан приступом својих фудбалера, који су показали карактер у досадашњем делу сезоне.

Једноставно, играчи показују карактер. Стално их посматрам, занима ме њихов ментални склоп, да ли размишљају и могу да кажем да сам као тренер задовољан њиховим приступом – рекао је Милојевић.

Црвеној звезди предстоји утакмица против БАТЕ Борисова на почетку групне фазе Лиге Европа.

Фудбалери црвено-белих ће у недељу имати слободан дан, а њихов тренер је казао да ће они бити спремни за дуел са белоруским клубом.

БАТЕ је сада најважнија утакмица. Никад нисам ништа обећавао нити ћу. Битно је да нас навијачи подрже у што већем броју, а ми ћемо дати све од себе – казао је Милојевић.

Тренер Јавора Срђан Васиљевић рекао је да његов клуб треба да тражи бодове против неког другог тима.

Два евро-гола су решила утакмицу. Тешко је играти против квалитетне екипе каква је Звезда и немам шта да замерим својим фудбалерима – рекао је Васиљевић.

Звезда ће у следећем колу српског првенства дочекати Спартак наредног викенда, док ће Јавор у среду гостовати екипи Младости у Лучанима.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan
Miloje TRENER I PO! Konačno da dobijemo trenera!
Football
Milojevic vaše utakmice su komedija. Dva gola u prvom pol, da se ne nervirate i zamarate puno, a onda dodavanje do kraja. Najviše me cude oni koji plaćaju karte za te lazne meceve ili jos gore navijaju. Pa ljudi moji bolje je negde drugo provesti dva sata nego pratiti te dogovorene utakmice. Evo treća sezona pocinje kako vi niste odigrali 5 poštenih utakmica u prvenstvu, ne racunajuci derbije. Od sezone 15/6 vi nameštate sve utakmice od prvog kola.
Lone Wolf
Ma, o čemu ti pričaš čoveče? Pogledaj istorijat Javora protiv Zvezde i Partizana pa onda komentariši o sklanjanju! Uvek su protiv nas igrali agresivnije. Osim toga, vama je svaka pobeda Zvezde sklanjalica, zato sam vam i naveo evropske utakmice gde ste se vi namučili sa Budućnosti i imali slabašni Videoton, a mi izbacili sva kvalitetna protivnika. Prošle godine, ni prvo kolo niste mogli da prođete! O kakvim onda sklanjalicama govoriš? Ajde malo objektivnosti! Tu i tamo, Zvezda i Partizan nameste po neku utakmicu, to je svima jasno, ali ti ga baš pretera!
Football
Pitaj vašeg najveceg navijaca Andjusa sta misli o ovim utakmicama. Nisam ostrascen, ali ovo sto radite je sramno. Oni objektivni navijaci to znaju. Dok se takodje pojedini pravdaju kao " Partizan to radi isto pa zato moramo i mi da namestamo". Ne znam koja je svrha uopšte svega ovog. Zapamtite nikad neće biti boljitka dok ovo radite. Pa i u Spaniji gde hoće Katalonija da se otcepi, Realu se otkidaju bodovi i igraju se regularne utakmice, bar na startu prvenstva. Ne znam zašto bi uopšte i Partizan igrao regularno ako vi ovo radite jer onda mi postajemo naivcine o glupaci.
Прикажи још одговора
Mutombo
Ima na Zvezdinim vestima nekolicina sa po nekoliko nikova koji redovno pokušavaju da nađu mane i zamerke pre svega novo-pridošlim igračima. Ja sam imao zamerki prošle sezone ali sam najčešće potencirao nestručnost Boze dunstera ili laznog grofa. Milojeviću svaka čast na istrajnosti što mu je danas uzvratio Rikardinjo sa golom i iznuđenim slobodnim udarcem. Kod ovakvog trenera igrači će uvek hteti da dolaze, jer im cena neće posle jedne sezone opasti duplo. Da podsetim i upitam sve prave navijače Zvezde a i objektivne navijače komšijskog dragog nam klubića, ima li ovde promašaja: Borjan, Stojković, Savić, Rodić, Gobeljić, Jovičić, Krstičić, Radonjić, Pešić i Rikardinjo?
Bik Koji Sedi
Jeste li videli kako je Stojkovic "apsolutno" spasao Partizan protiv Mladosti i doneo mu tri boda,"gospodine"?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.