Почетна / Фудбал / Супер лига

Јевић: Хвала Тончеву!

После раскида сарадње са аустријским стручњаком Петером Пакултом, који је летос после одласка успешног Милана Раставца са Чаира, сада тренера грчког прволигаша Ксантија, преузео кормило Радничког, суперлигаш из Ниша јуче је добио новог предводника са клупе.
ФОТО: fkradnickinis.rs

Реч је о широј јавности непознатом Ивану Јевићу, доскорашњем тренеру омладинске екипе Бродарца.

Јуче је Јевић потписао уговор са Радничким, а новинарима се представио речима:

Драго ми што сам у реномираном клубу и захвалан сам председнику Ивици Тончеву на поверењу. У прилици сам да се докажем и у сениорској конкуренцији.

Открио је и планове:

Знам да је циљ Радничког Европа и обзиром да сам неколико пута гледао екипу, која игра чврсто и квалитетно верујем да ћемо успети да се пласирамо у врх и изборимо излазак на међународну сцену.

Рекао је Јевић и да Раднички има квалитетан играчки кадар и уигран тим:

Пакулт је створио добру екипу, у начину игре, вероватно, ништа значајно нећемо мењати. И ја сам поборник сличног система, очекујем да ће Раднички наставити са успесима – рекао је, на промоцији, Иван Јевић, нови тренер нишког суперлигаша.

У до сада одиграних седам утакмица, под вођством Петера Пакулта, Раднички је забележио четири победе, два ремија и пораз.

ДМИТРОВИЋ ОСТАЈЕ

Бобан Дмитровић, помоћник Пакулта, како се сазнаје, остаће у стручном штабу Радничког.

Образложење је да у клубу желе „континуитет” у раду на клупи.

МНОГО КАНДИДАТА...

Осим изабраног Јевића, како сазнајемо, било је више кандидата за упражњено место на клупи.

Помињали су се Милош Веселиновић и Милан Ђуричић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dr.Terza
Zvezda igra POSTENO !!!
meraklija -radnički
Pa on je bio šampion sa Brodarcem u nameštenoj tituli. Naša deca su pričala kako su morali da izgube od njih, pa i sam dir.oml.škole je govorio da su trpeli velike pritiske sa strane i da su tu utakmicu morali da izgube. Ne pocenjujući pomenutog - pitam se da li niš nema zaista svoje trenere-pored Kuzmanovića, Mrkića,Halilovića. i niza drugih da mora da dovodi trenera s strane iz omladinske škole. Tu se postavlja i dodatno pitanje.šta je sa našom omladisnkom školom, gde su treneri iz naše škole.Očigledno tu nešto ne*štima*... mada bih voleo da ovaj kome ne znamo ni ime krene putem*generala* Rastavca.
Svi namestaju samo Zvezda igra posteno???
Ta hajka koju je poveo Terzic jer je njegova zvezdana izgubila titulu,a planirao je da kroz ligu sampiona za mlade rasproda one talente koji ne izbijaju iz novina!!! Deca koju je vodio ovaj covek su igrala 5 godina zajedno,dobila su Partizan dva puta 3:0 i 1:4,dobili su zvezdanu na Marakani 2:3 i igrali kuci nereseno 1:1! Sramota je da pisete nesto a da pojma nemate sta je isitina! I ove godine pre 10 dana opet dobijena zvezdana na Marakani 2:3!!! Opet namesteno??? Cisto da znate,Zvezda i Brodarac su u ocajnim odnosima,mnogo gorim nego Zvezda i Partizan,tacnije Terzic i ljudi iz Brodarca! A ti priajtelju iz Nis...protiv vasih omladinaca im nikako nije trebala pomoc jer su za 3 klase bolji!!!
Bik Koji Sedi
Prijatelju,ti si ovde doveden da obezbedis Zvezdi laganih sest bodova u prvenstvu i tri u doigravanju i da pokidas protiv Partizana koliko mozes. Tvoja strucnost i planovi,nikog ne zanimaju.
Bik Koji Sedi @ nis
Amin! Zna se i kom.
niš
Tako je. Sve se vrti oko blizanaca i sigurno je odluka vezana za trenera Radničkog motivisana kako da nekom blizancu bude bolje.
Uprava napolje
Tako je Pakult rekao "Hvala Toncevu"

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.