Почетна / Фудбал / Супер лига

Мараш у Шавесу, Раду обештећење од 350.000 евра

Главна тема у последња четири прелазна рока на Бањици био је Никола Мараш, а после две сезоне током којих је својим играма скретао пажњу бројних домаћих и иностраних клубова, капитен Грађевинара је и дефинитивно напустио Србију
ФОТО: В. Марковић

Дефанзивац Рада Никола Мараш потписао је уговор са португалским Шавесом и већ данас биће на располагању тренеру Луису Кастру.

Мараш је у дресу небескоплавих одиграо 105 званичних дуела, а клуб у којем је поникао од трансфера би требао да стекне профит од око 350 хиљада евра, уз проценте од наредне продаје.

Деби у новој средини 21-годишњи штопер имаће прилике да упише већ у наредном колу у којем ће Порто угостити Шавес.

Поуздани дефанзивац није једино појачање из Супер лиге овог лета плаво-црвених, претходно је дрес Шавеса задужио Тијаго Галвао, бивши играч Борца из Чачка, Чукаричког и Слободе из Ужица.

Шавес после четири кола заузима претпоследње место са једним бодом, а ангажман Мараша у клубу је окарактерисан као потез који би требао да допринесе у борби за опстанак.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

123
350 hiljada, toliko je Partizan dao za celavog Miletica (ruku na srce, nije los igrac), a ovaj 5 puta mladji za iste pare. Zasto ne dovedosmo ovog...
Znam da nemas, retoricki pitam
Ne budi smesan. Prvo, blizanci, za koje navijas ocigledno, ne placaju, znaci prodas im igraca i oni se prave blesavi. A imaju drzavu kao bankomat, i orudja sile i pretnje iza sebe. A Rad zivi od sebe samog, Takvom klubu prodati igraca je najveca beda za vratom. Je l ti sad malo jasnije za koga navijas i jos nas nazivas istim narodom, pozivas se na patriotizam? imas li obraza?
zasto?
Koliko znam za ovog su pojedini nasi klubovi nudili i vise od ovog iznosa..Niste ga doveli zato sto kobajagi radovci ne prodaju najbolje igrace konkurentima,samo ne znam u cemu.Cista glupost i sujeta,kao sto su u Vosi dobili za Planica i Melega po 300 evra od inostranih klubova,ista prica ne prodaju srpskim klubovima a sto je najzalije od njih bi dobili i vise novca narocito za Melega.Umesto da dobiju vise novca i da se taj kvalitet zadrzi u Srbiji oni ih za manji novac prodali u inostranstvo.Ti klubovi pod jedan treba da pokusaju da zadrze te igrace ako ne mogu i ako je isti novac u pitanju trebaju ih prvo ponuditi srpskim klubovima pa makar taj novac imali i nudili Mladost iz Lucana,bez ikakvog vredjenja nego vise ih spominjem zbog velicine mesta odakle dolaze.Moramo ispred svega biti Srbi,Srbijanci i voditi ponajvise brigu o boljitku naseg fudbala,nasih klubova i nase lige.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.