Почетна / Фудбал / Супер лига

Зид ћутања у Војводини после историјске бламаже и пораза од Спартака

Упркос најавама да ће дан после суботње бламаже у поразу од Спартака на „Карађорђу” (0:5) много тога бити јасније, у смислу шта да се предузме, ко да преузме одговорност и којим путем Војводина иде даље – ништа од тога. Општа тишина. Нико да се огласи
ФОТО: М. Гавриловић

Многобројна питања се постављају, али одговора нема ни на видику. Очигледно, после кошмарне ноћи, недељно јутро није било паметније од за сваког навијача Војводине заиста грозне суботње вечери у којој је претрпљен један од најтежих пораза на домаћем терену у стогодишњој историји нашег најстаријег суперлигаша.

С обзиром на сву тежину ситуације, а она је таква да сe и не може у целости сагледати, можда није било реално очекивати да се за тако кратко време разреши новосадска једначина са много непознатих.

Нема потребе да се троши време на оцену стања. Зна се да је Војводина у проблемима до гуше, па су на првом месту и изнад свега потребне идеје и хитне конкретне мере за превазилажење актуелне ситуације.

Може ли Војводина сама, без помоћи са стране, да се реши оног што је снашло? Не треба ни покушавати. Унапред зна да је то немогућа мисија.

Кључно питање гласи: Да ли је онима који имају моћ, финансијску и сваку другу, уопште стало до Војводине и њеног оздрављења?

У временима, која долазе, на провери ће бити многе у прошлости често изговорене велике речи и заклињања да је Војводина много више од фудбала.

У очекивању да се нешто деси, за сада је у Војводини и око ње једино извесна – неизвесност.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DR.TERZA
POSTO VOJVODINA !?
idi begaj
raskrinkana fudbalska mafija se brani ćutanjem... sad će da padne zahtev fifi i uefi, da kazni nepoštene navijačai, koji se drznuše da ih sprečavaju u daljem potkradanju kluba-koji "vole" do poslednjeg dinara i kamena na veternikom SC-u VB.
fkv klisa
sta mijic sebi dozvoli da bude marioneta krimicu. sta ima on da prica,nek se oglasi vukovic,nek sazove konferenciju za stampu.da ga pitamo koliko je uzeo para od fk vojvodine,jasno i glasno,koliko ima jos menica,odgovornost za katastrofalno odradjen prelazni rok i rezultatie u evropi,teranje igraca,dece vojvodine,srozavanja ugleda kluba na najnize grane,gde su pojacanja za ligu evrope koja je zimus najavljivao.napravio je tim za drugu ligu.sta jos treba da uradi da bi ga smenili.navijaci blizanaca svojim komentarima pokazuju svoj nivo inteligencije,koji nije veci od danasnje temperature.pravi navijaci vojvodine su protiv vukovica i protiv saopstenja kojim se klub bruka,a saopstenje protiv mazica je jedno od tih.tako kad prozivate to adresirajte na tandem mijic-vukovic
Knego
Ko da priča, Mijić koji je bio trener Bukovca.
AD
A šta tebi treba ovo Vuče?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.