Почетна / Фудбал / Супер лига

Бачка пред Звезду: Нико не може да нам забрани да се боримо

Фудбалери Бачке неће се унапред предати сутра против Црвене звезде и ту утакмицу желе да искористе за повратак самопоуздања
ФОТО: Н. Неговановић

- Неозбиљно је претити оваквом противнику какав је Црвена звезда, али нико не може да нам забрани да се боримо и залажемо часно за наш дрес. Из таквог односа можда и можемо нечему да се надамо - рекао је помоћни тренер Бачке Милан Митровић пред утакмицу.

Бачка ће у недељу од 17.00 гостовати лидеру првенства Црвеној звезди у петом колу Супер лиге Србије.

- Идемо Звезди у најгорем моменту по нас, после четири пораза, док је противник у сјајној форми са седам победа у низу и то без примљеног гола - казао је члан стручног штаба клуба из Бачке Паланке.

Митровић ће заједно са Стеваном Кнежевићем водити екипу после одласка тренера Драгана Ивановића.

- Сад је најважније да се консолидујемо и покушамо да се спремимо за наредне утакмице. Имамо неколико повређених и недовољно спремних играча, тако да ћемо утакмицу са Звездом да искористимо за поврадак самопоуздања, а за то је потребно да дамо све од себе - казао је Митровић.

Он је навео да против Црвене звезде мора да се види воља, жеља и залагање, а да ће из другачијег односа према обавезама и игри доћи и бодови.

Бачка је у међувремену именовала Звездана Милошевића за новог тренера.

Звездан Милошевић је претходних година водио бројне клубове у Шведској и Естонији, а први пут је преузео неки српски клуб.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zoki
A gde je nestao preposteni veliki strucnjak Gace i sta cete raditi sa igracima koje je on doveo?
JB
Niko ne moze da zabrani Backoj kako ce da se zove.
dosad nije bilo ni toga
A 'el cete da se borite?
Maksa
Napred Plavi samo napred.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.