Почетна / Фудбал / Супер лига

Раднички довео бека Партизана Субића, Стојановић остаје, одлази тренер Пакулт

После високог пораза (0:3) и веома слабе игре против Црвене звезде у првом колу, Раднички је одлучио да се појача
ФОТО: И. Милутиновић

Прексиноћ је у Ниш стигао бивши фудбалер Партизана Александар Субић, јуче се искусни и прошле сезоне убедљиво најбољи појединац нишког суперлигаша Саша Стојановић договорио да остане. Али…

- Прошле јесени потписао сам уговор с Радничким, који нечијом небригом нигде није оверен и заведен!? На крају претходне сезоне схватио сам да сам слободан играч и одлучио сам да одем. Али, пред завршетком сам каријере, душа ми је на Чаиру и, како ствари стоје, могуће је да останем до наредног лета у Радничком.

Рекао је Стојановић, међутим, синоћ је већ био у дилеми. Неколико пута јуче је разговарао с челницима Радничког, али без конкретног договора.

Почетком ове седмице пронела се чак и вест да је Петер Палкут одлучио да оде из Ниша! То, међутим нису демантовали, али ни потврдили у Радничком, а потреса је било, уверава извор близак управи Радничког.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

toncevi
Od toliko domacih trenera, oni doveli ovog...Ekipa mu ne igra nista, nema jasan plan igre, nema ostrine, a kao neki svaba...Totalni promasaj sto se fudbalskog dela tice...e, a ako su neki "visi" interesi u pitanju, onda...
Radničkiiiiiii
Nevidjeni kriminal je slobodan da radi šta hoće i kako hoće,niko im više nemože ništa sada su najjači na svetu celom nepostoji tako nešto,usput ceo omladinski pogon Radničkog sa stručnim štabom i mladim igračima prešao je u FK Sindjelić Niš.
meraklija trecepozivac
Navijam za Radnicki celi zivot. Kroz klub su prolazili razni ljudi,strucni,nestrucni,sitne jajare,krupni kriminalci,i levi i desni. Klub je pobedjivao,gubio,igrao u Evropu,ispadao utrecu ligu,ali ovo nikad nism doziveo. Dan pred utkmicu niko nezna kad se igra a ni gde? Fudbaleri za koje niko nije cuo dovode se kao pojacanja,a onda se najure iz kluba. Trener sa kojim smo postigli najvece uspehe zadnjih godina,se otera iz kluba jer ne ispunjava ambicije kluba,a onda se dovede lik sa kojim cemo s boriti za opstanak, a i njega ce verovatno oterati jer je preambiciozan. Kakvi ludaci. U stvari mi smo ludi sto im dozvoljavamo da nam upropaste klub. NAPRED RADNICKI, uprava NAPOLJE
јагањац
Дете ми игра у млађим категоријама тог клуба--верујте већи и јачи клуб што се криминала тиче у Србији не постоји, све што се пише у суперлативима о клубу сваки човек само треба да створи супротну слику, јер то је истина права о том клубу односно његовим руководиоцима, Клуб у расулу, перу се паре преко ових *дођоша*који дођу на шест месеци покупе лову и побегну а зато наше деце нема нигде, Омл.школа у хаосу, растурају се генерације, јуре се деца из клуба, доводе се деца рођака и пријатеља, док се заиста прави таленти јуре.
fudbalska mafija
Kada Toncev bude otisao, od Radnickog ce malo ostati...
Tt
Još dodati da je sav novac namenjen za sport u Nisu otiso u Fk Radnicki, dok se ostali sportovi ugasuli na prvom mestu rukomet , kosarka i tako redom.
minimatix isztok
Mucni pregovori vodjeni sa Cakijem po niskim kaficima. Biko je jos nekih likova koji po konstituciji podsecaju na fudbalere. Pakult najnormalnije vodio trening u utorak. Odakle vam sve ove informacije danas po Zurnalu, ko da vas je gradonacelnik kupio ...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.