Почетна / Фудбал / Супер лига

Илиев: Пожалио се доктору на примицач, није му то први пут...

Ивица Илиев, спортски директор Партизана, љубазно се 20 минута пре почетка утакмице са Мачвом јавио на позив Журнала и прокоментарисао случај „Леонардо”
ФОТО: И. Милутиновић

Леонардо се у петак, на почетку тренинга, пожалио доктору да га боли примицач. Није му то први пут... – рекао је Ивица Илиев.

Хоће ли да буде у комбинацији у тим са Олимпијакосом?

Ако му здравствено стање дозволи и ако буде био у замислима тренера – истакао је Илиев, само се насмејавши на питање да ли се стварно због одлуке Бразилца да не тренира, сукобио с њим.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobar
Ovaj Iliev je poceo da mi ide na zivce!
Nikola
Neka bude kako bude samo da protiv olimpijakosa svi daju 200% svojih mogucnosti. Everton, Kosovic, Jankovic, Suma, Leo, Djurdjevic i pun gas.
kralj
hahahaha e moji grobari i ja sa vama zajedno razocarenje u Lea kao primicac ovo ono pa ja ga video u petak uvece na splavu River pije GREJ GUS ubio se nezna de je levo
Toni
Stvar je jasna.Mediji naklonjeni zvezdi su svesni da ova zvezda nije ni do kolena najboljem srpskom klubu.Znaju dobro da je Partizan jedna homogena sredina u kojoj vladaju familijarni odnosi.Citav ovaj slucaj sa Leonardom dolazi iz dobro poznate kuhinje lazi i dezinformacija.Leo jeste nezadovoljan i hoce vece pare ali isto tako je bilo sa Ugom ,Ibanjezom ,Kataiem i ostalim zvezdasima.Razlika je samo sto mediji nisu hteli zvezdi da stvaraju probleme svakodnevnim podsecanjem na problem kojim se suocava.Cemu ova sranja ,leo i Ilijev se sukobili ??Uoci meca sa Olimpijakosem ponovo se zeli stvoriti atmosfera nesloge u Partizanu !!? Dosta je bre petokonasa.Hocemo li jednom doci do pameti.U interesu srbije je da Partizan unisti grke.U interesu lojalnih i pametnih gradjana.U interesu izdajnika,sitnih dusa je da Partizan izgubi.Jeste li culi sta ona voditeljka Pinka rece.Bruka i sramota.Pozivan manijace sampiona na slogu,ne nasedajte provokacijama.Partizan je klubcina !!!
Bik koji sedi
Toni,samo malo preciznije kucaj,ali si u biti u pravu. Izgleda da je u "interesu Srbije" i Djenova i "slucaj dron" i pretnje prekidom utakmice Srbija-Vels. Pitanje je samo,u interesu koje i cije Srbije...
Ggggg
Pa szo si ga udarao u promicac?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.