Почетна / Фудбал / Супер лига

Михајловић честитао Мачви, Ђурђевић презадовољан, Остојић о приступу мечу

Фудбалер Партизана Урош Ђурђевић рекао је да његова екипа није боље могла да почне одбрану титуле, победом од 6:1 против Мачве, и да је тај дуел добра увертира за утакмицу против Олимпијакоса, у квалификацијама за Лигу шампиона
ФОТО: И. Милутиновић

Није могло лепше. Убедљива победа и добра увертира пред важан меч против Олимпијакоса. Добро смо ушли у утакмицу, а против Будућности нисмо како треба и завршили смо 0:0. Данас је било како треба, остварили смо убедљиву победу, презадовољан сам. Надам се да ће до уторка бити још боље – рекао је Ђурђевић новинарима после утакмице.

Партизан је у Београду победио Мачву са 6:1, у првом колу Супер лиге Србије. Двоструки стрелац био је Леандре Тавамба, а голове су постигли још Ђурђевић, Небојша Косовић, Данило Пантић и Немања Михајловић.

Најскупље појачање у историји Партизана Сејдуба Сума играо је нешто више од пола сата против Мачве.

Није имао времена да се покаже, треба времена да се адаптира. Време је било тешко, није ни у тренингу, али мислим да ће бити добро појачање – додао је Ђурђевић.

Партизан ће играти против Олимпијакоса, у уторак у Београду, у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, а фудбалер црно-белих Бојан Остојић рекао је да је победа добра увертира за тај дуел.

Морамо да поштујемо све што тренер од нас тражи. Ако у тај дуел уђемо као у првих 15– 20 минута, резултат неће изостати. Верујем да можемо, јер да не можемо не бисмо ни играли. Они играју сваке године у Лиги шампиона, неће бити лако, морамо да пружимо максимум и пред нашим навијачима остваримо позитиван резултат, а то је победа без примљеног гола – рекао је он.

Говорећи о дуелу са Мачвом, Остојић је рекао да је његова екипа на време постигла голове и после тога контролисала утакмицу.

Голман Партизана Филип Кљајић рекао је да је било очекивано да црно–бели победе Мачву и најавио велику борбу против грчког тима.

Ово нам можда даје неки мали подстрек пред утакмицу у уторак. Имамо два дана да се припремимо, да одиграмо још боље. Знамо квалитете Олимпијакоса, супротставићемо им се најбоље могуће. Свакако да би био велики плус да не примимо гол, било каакв резултат са нулом нама иде на руку – рекао је Кљајић.

Фудбалер српског шампиона Немања Михајловић честитао је Мачви на игри јер се није бранила.

То је једна од ретких екипа која није дошла и стала пред шеснаестерац да се брани. Покушавали су контрама, дошли су да играју. Желим им све најбоље у наставку – рекао је он.

Михајловић је навео да ће се екипа борити свим снагама против Олимпијакоса, како би остварила добар резултат у Београду.

Кад кажете Олимпијакос знате да је то велики клуб, али не знам ни ко тренутно тамо игра, само знам да су квалитетни. Зашто Партизан не би одиграо добру утакмицу и извукао квалитетан резултат пред реванш? Ако желиш да уђеш у Лигу шампиона мораш да победиш једног великог противника, не може све да буде на готово. У Европи нема лаких противника. Морамо да се спремимо, да дамо све од себе – рекао је он.

Михајловић је додао да је срећан што ће стадион у уторак бити пун и да би желео да више публике долази и на утакмице у првенству.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Teoretičar
Kljajič - Vulićević,Miletić,Ostojić,Miletić_- Everton,Pantić;suma - Janković,Djuerdjević,Leonardo Klupa: Stevanović,Radin,Ćirković(,Kosović(Jevtović),Pantić,Tavamba,Mihajlović(Stefvanović).
dejavu
.Jako mi je krivo sto uprava nije ucinila vise da zadrzi Nikolica,malo inteligentnije sredi situaciju sa Leonardom,i pre dovede Sumu.Eto tim smo koracima ispustili Ligu Sampiona . Djukic je,bar zasad, znatno ispod prethodnog trenera, a ekipa bez punog doprinosa obojice navedenih igraca, samo konkurentna na srpskim livadama.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.