Почетна / Фудбал / Супер лига

Ђукић: Није ово нимало лака победа, за Мачву лига почиње од следећег кола

Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је да је задовољан ставом екипе у победи од 6:1 против Мачве на почетку Супер лиге Србије
ФОТО: И. Милутиновић

Веома је важно добро почети одбрану титуле. Веома сам задовољан, одлично смо почели утакмицу, изгледало је да је била лака, али није нимало била лака. Кад се добро уђе у меч, кад играмо агресивно и тврдо, изгледа лако. Играли смо против доброг противника, најбитнији је добар став екипе, ово је важно за самопоуздање да се добро припремимо за утакмицу против Олимпијакоса – рекао је Ђукић новинарима после утакмице.

Партизан је у Београду победио Мачву са 6:1, у првом колу Супер лиге Србије. Ђукић је навео да је задовљан што су различити фудбалери постигли голове, „да не буде све на двојици” и да је важно да се голови расподеле.

Увек може боље, ми ћемо поправљати ствари које можемо да поправимо. Почетак је сезоне, напредоваћемо и побољшавати шта треба – додао је он.

Најскупље појачање у историји Партизана Сејдуба Сума играо је нешто више од пола сата против Мачве.

Он је одличан играч и најбитније је да уђе у физичку форму. Још није у топ форми, полако га спремамо. Мислим да није спреман за више од 20 минута против Олимпијакоса – рекао је он.

Ђукић је рођен у Шапцу и поникао је у Мачви, а новинаре је занимало шта мисли о високој победи Партизана.

Срећан сам због Партизана. Мачва је добра екипа, сигурно да њихова лига почиње од следећег кола. Битно је да их краси оно што их је красило до сада, чврста и сигурна игра у дефанзиви. Они су добра екипа, ово ће пребродити – рекао је Ђукић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mhm
Naravno da pocinje od sledecrg kola, vucela ggi7+
Pigeon
Ja se samo bojim da nas ova pobeda ne zavara! Nasa odbrana igra katastrofalno! I Macva i Buducnost su nam lagano igrali iza ledja, u prostor, levi bek i Cirkovic (mnogo su ga pljuvali ovog leta, ali on zaista nije na nivou Partiana i bojim se takodje da ce biti kasno kada se Djukic "opasulji"!) nisu ni na prosecnom nivou. Ja pojma nemam kako igraju Grci, ali ako imaju brze igrace (a sve ozbiljne evopske ekipe ih danas imaju), onda cemo mi biti u velikom problemu i sa ovakvom odbranom ne ginu nam tri komad vec na prvom mecu...
TRENER
Koja izjava za tog Sumu,plate ga toliko a on ne moze vise od 20 minuta .. Pa Djukicu i pogotovo uprava Partizana fudbal se igra 90 minuta .a da ste uzeli nekog a mogli ste za te pare cetiri pet prosecnih uzeti u Srbiji koji bar mogu da igraju nekih 80 minuta . I on pojacanje -ZASTA ..ZA 20 MINUTA STO C E IGRATI PROTIV OLIMPIAKOSA-- Ako i prodjete jel mislite stim igracem koji 20 minuta moze igrati protiv ozbiljnih timova u ligi sampiona ???
Marko
Direkno priznali namesten mec,,,zalosno,ko je sve u FSS....
crno-beli svet
Onaj brazilski cigan nece da igra,ovaj nema snage ni za 20 minuta,znaci protiv Olimpijakosa nema sanse da damo gol.
Petar
Zasto zavidis Partizanu? Navijaj za tim koji volis tj za Zvezdu
robin hud
Jao Djuka ne kaki mame ti ! Eto igrali ste veceras protiv Mancestera pa nije bilo lako ! Ako ova Macva ikoga pobjedi ove godine bice to iznenadjenje milenijuma !!! Kako te bre nije sramota ! Znao sam te kao dobrog covjeka u sta se to promjeni ?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.