Почетна / Фудбал / Супер лига

Победа Мачве, Радничког и Рада, ремији Чукаричког и Вождовца

Београђани повели и стали, Загрепчани убедљивији у наставку, Радник повео голом Пуровића, Грађевинари стигли до победе, Шапчани надиграли румунску екипу, гол одлуке из једанаестерца
ФОТО: М. Јелисавчић

Мачва – Газ метан 1:0 (0:0)

Терен хотела „Палисад”. Гледалаца: 100. Судија: Младен Глигоријевић (Ужице). Стрелац: Лазаревић у 63. минуту (из једанаестерца)

МАЧВА: Филиповић, Пејовић, Рајовић, Лазаревић, Н. Јовановић, Ивић, Обровац, Јеремић, Адамовић, Матић, Гемовић. Играли су још: Пулетић, Ј. Јовановић, Протић, Леканић, Милинковић, Владисављевић.

ГАЗ МЕТАН: Граб, Куртеан, Олару, Акаки, Овидију, Поповићи, Бусу, Ждерић, Голубовић, Перендија, Митић.

 

У веома борбеној и динамичној игри нови суперлигаш из Шапца показао је више и потпуно заслужено савладао румунског прволигаша.

Адамовић је у 20. минуту извео слободан ударац, Ненад Јовановић нашао се у изгледној позицији али из непосредне близине није успео да затресе мрежу. Мачва је претила и преко Матића и Гемовића, али њихови ударци нису били прецизни.

На другој страни Овидију у 35. минуту је шутирао изузетно јако, али непрецизно. Матић је у 44. минуту ушао у шеснаестерац Румуна искоса са десне стране, али је компликовао и касно шутирао.

У наставку, играло се још ангажованије али и са много нервозе од стране румунске екипе. Матић је у 63. минуту извео солопродор по десној страни, ушао у шеснаестерац где је био непрописно заустављен. Најстрожу казну веома сигурно извео је Лазаревић и тако решио овај сусрет. Румуни су до краја утакмице покушавали да дођу до изједначења, али нису успели да створе праву прилику.

 

Вождовац – Рудеш 2:2 (2:0)

Дравоград – Стрелци: Дражић у 22. и Јешић у 59. за Вождовац, а  Турчин у 89. и Каменар у 111. минуту (из једанаестерца) за Рудеш

ВОЖДОВАЦ: Поповић, Путинчанин, Михајлов, Ивковић, Благојевић, Павловић, Јешић, Петровић, Зец, Дуроњић и Дражић. Друго полувреме: Милошевић (Миловић), Ћирковић, Гајић, Дамјановић, Биговић, Видаковић, Срећковић, Рачић (Пуртић), Машовић, Мандић, Ступаревић.

РУДЕШ: Хендија, Месарић, Франић, Јелић-Балта, Вучо, Моић, Михић, Борсић, Цубел, Аралица, Тесија. Друго полувреме: Гудељ, Боревковић, Матић, Педишић, Грбић, Иванчић, Ливанчић, Турчин, Хавојић, Перић – Комшић, Каменар.

Копаоник – Раднички  2:7 (0:2)

Терен хотела „Јуниор” у Брзећу. Гледалаца: 50. Судија: Немања Ђурђевић (Крушевац). Стрелци: Бићанин у 81. и Вукојевић у 83. минуту за Копаоник, Нома у 18, Живановић (аутогол) у 41, Траванчић у 47, Ранђеловић у 59. и 65, Стевановић у 63. и Арсић у 88. за Раднички

КОПАОНИК: Милошевић, Ваљаревић, Кнежевић, Даниловић, Д. Бургић, Живановић, Бићанин, Вилимоновић, Вукојевић, Максимовић. Играли су још: Радовић, Мехмеди, Радмановић, Митровић, Ј. Бургић, Арсенијевић, Шљивић, Видојевић и Спасић.

РАДНИЧКИ: Живковић, Петровић, Љубисављевић, Симоновић, Станковић, Станојевић, Ал. Јовановић, Нома, Савановић, Мркић, Алекс. Јовановић. Играли су још: Којић, Стевановић, Томић, Арсић, Ранђеловић, Траванчић, Мијаиловић.

Чукарички – Динамо Тбилиси 0:0

Стадион: Нафте. Гледалаца: 20. Жути картони: Мишенко, Карада (Динамо).

ЧУКАРИЧКИ: Кировски, Лагатор, Ђурић, Црномарковић,  Богосавац, Пушкарић, Обрадовић, Кајевић, Бојић, Радоњић, Ожеговић. Играли су још: Петрић, Видосављевић, Башановић, Копитовић, Каменовић, С. Јовановић, Милојевић, Шарић.

ДИНАМО: Булискериа, Тевзаде, Мишенко, Капиадзе, Тотадзе, Нинуа, Кардава, Коладзе, Шулаи, Пилиев, Микедтадзе. Играли су још: Литовченко, Салуквадзе, Гетчкори.

Рад – Радник 2:1 (2:1)

СЦ Стара Пазова. Гледалаца: 50. Стрелци: Лутовац у 14. и Денић у 17. за Рад, а Пуровић у 3. минуту за Радник. 

РАД: Мирковић, Вицо, Волков, Шипчић, Пишчевић, Зоњић, Стојановић, Баиновић, Денић, Лутовац, Јовић. Играли су још: Дејановић, Танасијевић, Матовић, Љубинковић, Л. Петровић, Парађина, Њ. Петровић, Буснић, Илић, Гузина, Милошев.

РАДНИК: Чанчаревић, Гојковић, Ивановић, Младеновић, Миладиновић, Пејчић, Жакула, Станковић, Радовић, Златановић, Пуровић. Играли су још: Анђелковић, Стојановић, Павловић, Ђорић, Тошић, Газивода, Плавшић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan
Napred Rad!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.