Почетна / Фудбал / Супер лига

ПРОИГРАО ПОСЛЕ ЛАЛАТОВИЋА: Кнежевић на новом почетку – раскрстио са менаџерима!

Крај недавне сезоне, Филип Кнежевић је дочекао у редовима новосадске Војводине. По завршетку првенства, пресудом Арбитражног суда ФСС, добио је раскид уговора на штету клуба и аутоматски постао слободан играч.
ФОТО: И. Павловић

Током паузе није прекидао са радом, како би у што бољој физичкој спреми дочекао изазове, с обзиром да постоје интресовања појединих клубова. У досадашњем делу каријере, 25-годишњи Рашчанин је носио дресове Партизана, Борца, Радничког 1923, португалског Гимараеша, Чукаричког и Војводине.

У Војводини сам проиграо после одласка Ненада Лалатовића са клупе. Не бих улазио у детаље због чега ме није било на терену током његовог вођења тима. Задовољан сам приказаним у преосталом делу сезоне, али је на крају, ипак, уследио растанак, због неисплаћених обавеза клуба према мени. Заокупљен сам радом са тренером Владимиром Чепзановићем, трудим се да одржим форму, пре свега, у физичком делу – истакао је Кнежевић.

Овај играч, можда у најбољим годинама, кадар да пружи врхунске игре, по сопственом признању у доброј мери се заситио играња и приликама на домаћим теренима, тако да из његовог угла гледања све то много више личи на борбу са ветрењачама, него на фудбал. Постоје понуде српских клубова, али и оних из иностранства, тако да је пред Кнежевићем период у коме треба да направи добар избор.

Приоритет ми је да каријеру наставим преко границе. Провео сам годину дана у Португалу, сасвим довољно да се уверим у разлику између нашег и фудбала ван Србије. Није занемарљива ни финансијска страна, због искуства у прошлости. Уморио сам се од свих тих клубова, који су ми остали дужни, и борбе правним средствима да наплатим зарађено. Прелазни рок се завршава последњег августовског дана, тако да нисам приморан да журим са доношењем одлуке. Најважније је да буде права – констатовао је Кнежевић.

Податак да овај искусни играч нема личног агента, помало, у данашње време, звучи и раритетно. На себе је преузео и контакте са клубовима и договарања око детаља трансфера.

Имао сам ту срећу, или несрећу, да сам током каријере, у претходном периоду, био упућен на агенте, који су знатно више водили рачуна о сопственим, него мојим интересима. Због тога сам решио да ствар преузмем у своје руке и бар за сада ми се чини да сам исправно поступио – закључио је Кнежевић.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

RRR
E gledaj mog DEDE kako lupa.
Da
Pa koga bi jos Ristic,Plavsic
Limeni iz Ratkova
Sta pricate, Lale je moj najbolji dzak i naslednik BREEE!
Deda
Lalatovic je jedan laik. Doveden je u Reprezentaciju kao deo plana i jedan od zvezdasa koji trenutno treniraju sve nase selekcije, kako bi za Zvezdu prodavali i reklamirali igrace. Posto je korist mnogo iznad bilo kakve etike i profesionalizma ovde kod nas (sto vise cak nije ni cudno), neka Lalatovic slobodno ostane, vise mi nije ni bitno da li cemo sa bilo kojom selekcijom uzeti bilo sta, jer sam siguran da necemo.
dejan
kojih zvezdinih igraca? Osim plavsica i ristica?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.