Почетна / Фудбал / Супер лига

Кецап: Пазарски играчи боље осећају клуб, пре свега они млађи

Требало је да представља највеће појачање последњег прелазног рока, али опоравак после компликоване операције лигамената толико се одужио да Адмир Кецап (29) није успео и поред велике жеље да помогне екипи у завршници
ФОТО: С. Жупљанин

Најбољи стрелац Новог Пазара Адмир Кецап у суперлигашкој историји тешко је поднео растанак од Супер лиге.

Црна јесења резултатска серија је за све крива. У то време нисам био у Пазару, али сам помно пратио сва дешавања. Жао ми је што никога није било да тада притисне кочницу и заустави пад. Знам да су неки играчи одлазили из клуба кад су хтели и да тадашњи тренер Љајић на окупу није имао више од 14 фудбалера – истакао је Кецап.

Значи ли то да је проблем био у играчима?

Не знам у чему је проблем. Увек смо имали велики број играча. Некад их је било више квалитетних, некад мање. Можда је проблем то што су углавном тренери уместо стручних људи учествовали у њиховом довођењу.

То није све?

Таложила су се дуговања играчима, па се то пролонгирало, још кад се на све то надовежу и остали проблеми, нормално је што није било лако да се клуб постави на здраве ноге. Мислим да је требало у тиму увек да се нађе места за бар 30 одсто домаћих играча. Не зато што су бољи од других, него што више осећају клуб. Ту пре свега мислим на младе снаге. Добар играч са стране је увек добродошао, али ако није право појачање само сужава простор за домаће снаге. Само ми који смо из Пазара знамо какав притисак смо имали на свакој утакмици.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ilija
Keletu svaka čast,gospodin,majstor,jednostavno Pazarac sa dna kace. Vraćaj se.
Posmatrac
Svaka cast Kecapu. Jedan od najboljih napadaca koji je igrao u superligi. Da je on igrao ovog proleca Pazar bi sigurno opstao u ligi. Ako ostane sledece sezone u Pazaru mislim da imaju lepe sanse da se vrate u SLS sa njim kao vodjom ekipe. Zao mi je sto nije napravio vecu karijeru. Definitivno i sada ima vise kvaliteta nego neke "bombe" koje svakog leta i zime pojacavaju Zvezdu i Partizan.
Pazarac
E moj Kecap da nije "dodjosa" Pazar ne bi igrao ni drugu ligu...
Stranci prodaju utakmice
Da je u timu Pazara bilo makar 5 - 6 Pazaraca, nijedna se utakmica ne bi smela ni prodati ni namestiti !

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.