Почетна / Фудбал / Супер лига

Машовић напустио Чукарички и прешао у Бриж, трансфер вредан 1,6 милиона евра

Млади штопер Чукаричког, Ерхан Машовић (18), потписао је четворогодишњи уговор са белгијским Брижом, саопштио је спортски директор Чукаричког, Владимир Матијашевић.
ФОТО: Танјуг

Машовић, који је претходне четири године провео на Бановом брду, према информацијама београдских медија, одлази у Белгију у трансферу вредном 1,6 милиона евра.

- Нама овај трансфер није неко велико изненађење, радили смо на томе од новембра. Чукарички има право на проценат од даље продаје, а о цифрама, иако ће се вероватно појавити, не могу да причам - рекао је Матијашевић.

Како је нагласио, за Машовића је било више заинтересованих клубова из Европе, али је Бриж био најконкретнији.

- Власник Чукаричког, Драган Обрадовић, потпредседник Ненад Миросављевић и ја смо се бавили тиме извесно време. Урадили смо добар посао иако нам резултатски нису били бајни дани. Девети смо на табели, али тврдим да наш клуб функционише најбоље у Србији. Приче рекла-казала о пуштању утакмица и сличним стварима нису тачне и не занимају нас.

Машовић је у Чукарички дошао у јуну 2013, две године касније потписао је професионални уговор и дебитовао за први тим 27. фебруара 2016. на утакмици против Радника из Сурдулице (2:1), а баш против тога тима одиграо је последњи меч у дресу екипе са Бановог брда.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mix
A da ga je Terza ili Djuricprodavali, otisao bi takodjeza te pare ali bi oniuzeli pola a pola bi bilo objavljeno kao cena koju su ostvarili. To je razlika izmedju privatne i nicije firme. Cestitke bosu Cuke! on treba da forsira osvajanje titule, ekipa ce mu biti automatski skuplja a i svaki igrac.
Maticnim klubovima sipak
Jos jedan dokaz da fk Novi Pazar od ulaska u super ligu pa sve do sada, vode fudbalski idioti odnosno ljudi koji pojma sa fudbalom nemaju, sve sami fudbalski biseri koje je iznedrila Pazarska skola fudbala, Masovic, Djerlek, Azemovic .... i mnogi drugi, zavrsise u raznim evropskim klubovima a kase napunise drugi klubovi u Srbiji dok Novi Pazar ostaje bez dinara ! Ocigledan los menadzment i losi ugovori kostase Novi Pazar i to mnogo !

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.