Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић: Све сам знао унапред... Жао ми је играча који су плакали у свлачионици... Једва чекам да одем из српског фудбала

Чукарички је савладао Вождовац 3:1 и кренуће са прве „стартне позиције“, али у плеј-ауту, пошто је Јавор голом Трипковића у 49. минуту савладао Раднички у Нишу и као последњи ушао у плеј-оф
ФОТО: Н. Неговановић

Упркос победи, осећања Ненада Лалатовића, шефа струке Чукаричког нису могла да буду позитивна. Напротив.

- Знали смо да је Вождовац добар и организован тим који тежи поседу лопте, али смо дошли да се надигравамо. Успели смо да парирамо, постигли три гола, имали још једну стопостотну шансу и победили! Освојили смо 20 бодова на девет мечева! Међутим, надали смо се да ће и други данас да играју као и ми! Али, нећу да причам, могао бих само да будем кажњен. Озбиљно се размишљам шта да чиним. Јако сам потрешен и разочаран, а поготово ми је жао играча који су плакали у свлачионици, као и господина Обрадовића. Једва чекам да одем из српског фудбала - видно утучен, истицао је Лалатовић, па препознатљиво додао. - Јавор је данас победио у Нишу, што мора да значи да је квалитетан тим и да ће то да учини у плеј-офу... Немам снаге да се борим. Све сам знао унапред.

Коментари49
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deda
Lale zahvali se cigosima tvojim koje si morao sa pustis kad im je trebalo, zato se maltretiraj sad..
slaninar 100%
Bogu hvala, samo kad si iz Voše otiš'o...
ali, pojma...
Sedi di si, ni za di si nisi! Sve što imaš kupljeno je: stric Vojo crnogorac te progurao da budeš bek u Zvezdi, na staž i strica bio si kapiten, preko Bulatovića si dobio poziv za jednu utakmicu u reprezentaciji... opet proguravanje i veze sa sudijama prave od tebe trenera... gde ćeš ti iz Srbije? Možda samo u Crnu Goru, BiH ili Makedoniju, evt. Albanija. To je za tebe inostranstvo! Gde drugde bi mogao da se kočoperiš, da glumiš facu i da se uvlačiš ... da te ubaci za selektora sjajne generacije, koja neće ništa napraviti u Poljskoj, jer ti nemaš pojma o fudbalu!
Grunf
Po meni ovaj je ili l... ili se d.... Mada kruže glasine po gradu da je normalan Što bi TVOJ kralj rekao ti si lider u regionu i ustvari igraš plej of samo ti bivši režim ne da da to i vidiš
Bojan
Kasno ste se setili da igrate fudbal. Celu jesen ste bili na dnu, prodali sve sto se prodati moze, a onda sa nekim smesnim timom ste pokusali nesto.....Bez jakih imena, nema ni dobrog fudbala. Moze da dodje i Murinjo, ali klub je dosta slabiji u odnosu na protekle dve godine. To vam je za nauk da kupite dobre igrace i napravite kvalitetan klub, pa necete plakati. Prase ne goji pred Bozic....nego mnogo ranije. Zato od plakanja nema nista, vec da napravite tim da uz Zvezdu, Partizan i Vojvodinu igrate u vrhu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.