Почетна / Фудбал / Супер лига

УО ОФК Бачке, незадовољан суђењем у мечу са Радничким, огласио се жестоким саопштењем: Фудбалски „злочин” невиђен у Србији…

Председник ОФК Бачке, Владимир Мрђан, заказао је за данас седницу Управног одбора клуба.
ФОТО: М. Јелисавчић Пико

Дешавања пре почетка, за време и после меча са Радничким, како стоји у синоћњем допису редакцији нашег листа, „натерала су првог човека клуба Влaдимира Мрђана да закаже хитну седницу Управног одбора клуба на којој ће да поднесе оставку на месту председника.

Тим чином Мрђан жели да скрене пажњу на врло лош третман који Бачка има као дебитант у Супер лиги Србије”.

ОФК Бачка огласио се у наставку дописа саопштењем које преносимо уз редакцијску опрему текста:

– Ми као клуб, дебитант у Супер лиги, играмо поштено на зеленом терену где нас не занимају „игре испод жита”, сваки бод освојили смо поштено, борбом и залагањем наших играча, исто тако нећемо дозволити да наш клуб упадне у шаке „нечасних радњи”, људи који су у српски фудбал дошли преко ноћи и имају за циљ да „ведре и облаче” и притом наносе штету клубовима који нису у тим водама.

Овај фудбалски „злочин” од стране судијске тројке није одавно виђен на суперлигашким теренима. Домаћинима није било дозвољено да играју, чак су оштећени неколико пута тендециозним и можемо слободно рећи „безобразним” одлукама главног судије и његових помоћника. Председник ОФК Бачке, Владимир Мрђaн и његови сарадници из УО, питају да ли су арбитри судили по нечијем налогу?!

Пита се председник Мрђaн, a и остали чланови управе клуба да ли ће после суботње утакмице ова судијска тројка имати подршку ФСС-а и судијске организације, која се наводно бори за регуларност такмичења.

Николић је интернационални судија, треба да дели правду на кадетском квалификационом турниру у Њукаслу, па се питамо ко је овог човека уопште послао тамо?

Нису Николић и његова „екипa” судили за Раднички, већ против фудбала и фудбалских правила. Да ли је у Супер лиги виђено да играчи једне екипе нису хтели да изађу на терен готово десет минута на почетку другог полувремена?! Tо су урaдили играчи ОФК Бачке, изритирани одлукама „судијске тројке”! Играчи нису хтели да изађу на терен друго полувреме, те су на наговор председника Мрђaна и осталих чланова управе изашли на терен, па је почетак другог полувремена каснио – наглашавају из Бачке Паланке.

Из канцералија суперлигашког дебитанта имају још неколико питања:

– Како је могуће да је главни судија јурио играче ОФК Бачке по терену и додељивао им јавне опомене за наводне приговорe. Гле чуда, сви играчи којима је овај судија показао картоне имају претњу суспензије, па се сви у табору ОФК Бачке питају одакле jе главни арбитар на овој утакмици добио информацију да овим нашим играчима прети суспензија.

Све ово боде очи имајући у види да ОФК Бачка у наредна два сусрета игра прво у Сурдулици против Радника а онда у Бачку Паланку долази Нови Пазар. Дакле, директни конкуренти за опстанак у друштву најбољих. Јасно је да је Николић послат са намером да спречи Бачку да направи још један добар резултат, да је остави и „осакати” пред два важна меча за наш клуб.

Порука стоји на крају саопштења из Бачке Паланке.

– Председник клуба Владимир Мрђaн и цео управни одбор клуба, надају се да ће ова судијска тројка бити најоштрије кажњена од стране судијске комисије.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dr
Kokeza odlazi
sumadinac
Nikolica poznajem iz skole, ali mu necu nikada oprostiti sto je svirao penal za Vosu kod prekrsaja na 17,5 m i time direktno oduzeo titulu partizanu...a to da se kladi, kladi se, samo neznam na sta...
Pirot-radnicki
Pa u sledećem kolu igraju Radnički NIš - nk partizan ! Morali su bodovi da odu NIšlijama, da bi sada prepustili bodove nk partizanu BEZ BORBE na terenu. Sve smo to videli sa Voždovcem, Metalcem, Javorom, Čukaričkim dok je Petric bio na klupi,Radnikom, Radom, Borcem.....evo, videćete kako će da igraju NIšlije....sa sve Volkovom i ostalima....Tončev se tako sveti ZVEZDI !
Kum
Decko kockar i kladi se na svoje utakmice koje sudi
Izbori
idu izbori, Radnički mora da igra Evropu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.