Почетна / Фудбал / Супер лига

Скандалозно, капитенка Рада и функционер Грађевинара поручила Евертону: „Ма, иди ти друже у свој лепи Бразил, тамо показуј своје тамнопуте прстиће, псуј бразилску мајку...”

Таман кад су се ствари бар мало стишале после расистичких испада „навијача” Рада у дуелу против Партизана упућених Евертону Луизу, са Бањице су стигле нове отровне стрелице
ФОТО: Н. Неговановић

Капитенка Рада и функционерка овог клуба Јелена Полић на свом Фејсбук профилу поставила је скандалозни статус, у којем је „испрозивала” првотимца Партизана Луиза Евертона.

Статус је касије уклоњен са странице, али многи медији су већ објавили речи ове прелепе даме.

„Што не кажете колико је само увреда 'господин' Пљачљивко упутио Николи Дринчићу током утакмице, што је ударио Владимира Родића, показао средњи прст навијачима???

Али, нека сви смо расисти и националисти. Очигледно треба више да поштујемо туђе него своје, да се поносимо када у једној 'озбиљној ТИТО' екипи у стартној постави има 7 странаца.”

Можда ништа не би ни било спорно у мишљењу ове даме да се није бар донекле суздржала. Али, крај њеног статуса је заиста скандалоан:

„И онда лажне сузе, лажна прича Волим Србију и доживљавам је као своју ућу. Ма иди ти друже у свој лепи Бразил, тамо показуј своје тамнопуте прстиће, псуј бразилску мајку и биће све океј...”

Јелена Полић је оснивач, потпредседник и капитен женског фудбалског клуба Рад, најмлађег колектива овог типа у нашој земљи.

Коментари53
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kvrga
ovde su svi ludi. i zvezda i partizan i rad i svi imaju nacijace svih profila. od prodocinih i kulturnih ljudi do neandertalaca i zapostavljene dece. to je problem citavog drustva, a ono i ne moze da bude mnogo bolje kada se zivi u nemastini. ni francuzi, italijani, nemci, englezi, svedjani i ostali... niko ne bi bio mnogo bolji da zivi u nasim uslovima. sve su to ljudi.
Tako je
Jelena Polic.. BRAVO!
Bravo jelena
BRAVO za saopstenje! jelena imas pice od mene!
Aleksandar
Meni je malo degutantno to sto nebitne glave poput nje koriste ovakve situacije da privuku medijsku paznju na sebe...
САМО РАД
Јелена Полић, наш понос.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.