Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда широм отворила капије: Бесплатно на Нови Пазар

Црвена звезда ће у суботу, од 15 часова на свом стадиону дочекати екипу Новог Пазара, и на тај начин отпочети други део сезоне

Вест која ће обрадовати све Звездине навијаче јесте да ће капије стадиона „Рајко Митић“ за ову утакмицу бити широм отворене за све посматраче, и да ће бесплатно моћи да погледају свој тим на пролећној премијери.

Током пролећа црвено-беле очекују важне утакмице на походу ка дуплој круни која је свима у клубу циљ.

Екипа се појачала неколицином одличних фудбалера. Црвена звезда је после 21 кола прва на табели Супер лиге, са шест бодова вишка у односу на најближег пратиоца Партизан.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SrbaSever
Napred Zvezda ali mene tamo necete videti dok ne ode ova mafijaska klapa iz uprave.
Palilulac
a kako bi drugačije i došli da podrže fk Bankomat?
Radmilo Bošković
Odziv gledalaca neće biti veliki, jer prave Zvezdaše odvlači loša kadrovska politika i dovođenje tamo nekih fudbalera iz Afrike, sumnjivog kvaliteta. Osim njih tu su i naši penzioneri, koji nigde ne mogu igrati! Skeptik sam! Ali, da vidimo, prolećni deo počinje već u petak. Zvezda vrlo brzo igra protiv Partizana, Vojvodine i Čukaričkog. To će biti svojevrsni testovi. Videćemo ko je u pravu, da li oni iz menadžmenta ili mi, navijači koji ne podržavamo ovakvu pogubnu politiku!
olio
Tamo neki fudbaleri daju 5 golova na 3 utakmice protiv klubova koji sigurno nisu jaci od Novog Pazara. A i naravno da Zvezda igra brzo protiv njih kad je ostalo jos 10 kola genije.
posmatram
KAko je to cudno....od ulaznica nemas ni za vodu...nista ne privredjujes, ne stvaras, ne prodajes...bukvalno nista ne radis, ali dovedes 5-6 igraca u prelaznom roku. Za to vreme vec si u dugu 50 miliona evra, ako ne i vise, to samo Bog zna. Kako..??? Odgovor se zove = SRBIJA.
Branko
...plus sendvic, plus (verovatno) limenka....onako da budete grlatiji, posto je otvaranje sezone.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.