Почетна / Фудбал / Супер лига

Капацитет на крову 1.400 навијача, Делијама 350 улазница

Добра организација меча са Партизаном, експресно је отклонила све дилеме. Вождовчани ће и црвено-беле чекати на крову!
ФОТО: В. Марковић

У овом случају, а према препоруци МУП-а, капацитет стадиона биће ограничен на 1.400 места, од чега је по 350 резервисано за најватреније присталице оба клуба, који ће да буду смештени на северној, односно јужној трибини.

За слободну продају, припремљено је 500 улазница за Запад, које ће по цени од 500 динара да буду у продаји на дан меча, од 10 до 13 часова, на билетарници стадиона у улици Димитрија Маринковића.

Уз лични документ са фотографијом, свако лице може да купи по једну улазницу, с тим што ће малишанима до седам година улазак на стадион бити омогућен само у пратњи родитеља, док ће деца од седам до 16 година карту моћи да узму једино у присуству пунолетног лица. Сезонске карте ће, такође, важити.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sodi evropa kako ce zvezda ne
otkada se karte za utakmicu kupuju uz licnu kartu to u moje vreme nije bilo tako jad i beda kakav stadion na krovu da li navijaci znaju kakav je bio nekada stadion vozdovca pojedinci neznaju u kojoj se ulici nalazi stadion na krovu sta nam uradi evrpa kako ce zvezda da igra na vestackoj travi kada na svom stadionu igra na prirodnoj travi ali ce biti dobrog fudbala mogu da zamislim
bebic
kako znas ,pa STOLICA je partizanovac a igraca bar 4-5 su partizanovci.uvek neka zavera?
filijala vozdovac
Nista novo,sutra vozdovcani se maksimalno sklanjaju za goleadu poljuljane mezimice kako bi im vratili samopouzdanje!
teleca glava
kako znas ti sve...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.