Почетна / Фудбал / Супер лига

Kаиседо голом у 82. минуту одвео Металац на треће место

Милановчани голом Еквадорца нанели Сурдуличанима први пораз на домаћем терену
ФОТО: Д. Станић

Радник – Металац 0:1 (0:0)

Сурдулица - Стадион: Радника. Гледалаца: 800. Судија: Петар Пипер (Чачак). Помоћници: Владимир Јовановић (Чачак), Немања Петровић (Ужице). Жути картони: Гојковић, Павловић, Францис (Радник), Допуђ, Стојановић (Металац). Стрелац: 0:1 Каиседо у 82. минуту.

РАДНИК: Чанчаревић, Младеновић, Миловановић, Станковић (76. Златановић), Адамовић (84. Лукић), Францис, Радовић, Павловић, Гојковић, Јовановић (47. Пејчић  ), Вуковић.

МЕТАЛАЦ: Белић, Никодијевић, Симовић, Оташевић, Допуђ (57. Митровић), Панић, Мијић, Бондаренко, Каиседо, Стојановић (57. Митровић), Ровчанин.

 

Милановчани су славили на југу Србије. Валберто Каиседо је у финишу донео радост Металцу, а бриге Раднику после првог пораза код куће, односно другог без постигнутог гола за шест дана.

Тренутак одлуке догодио се у 82. минуту: Слободан Вуковић је направио кардиналну грешку, што су гости искористили и преко Еквадорца Каиседа постигли гол за 0:1.

Прва прилика виђена је у 13. минуту, Адамовић је добро упослио Радовића који је умакао одбрани гостију, ушао у шеснаестерац, шутирао али лопта је отишла поред десне стативе. Ново узбуђење је виђено у 26. минуту: Гојковић је извео слободан ударац, а одбрана Металца успешно отклонила опасност. Још једна прилика за домаће је створена у 36. минуту. Брзоноги Станковић је дриблингом покушао да  надмудри Симовића који се није дао изненадити.

У наставку, домаћи су кренули офанзивније и већ у 47. минуту имали шансу. Павловић је убацио лопту у шеснаестерац Металца, а брзоноги Станковић није успео да стигне лопту и пошаље је у гол Белића. У 57. минуту гости су имали веома добру прилику: Мијић је ушао у 16 метара, шутирао, а Чанчаревић успешно одбранио. Још једна прилика за фудбалере Радника 16 минута касније: капитен Павловић  шутирао је под пречку, а Белић крајњим напором лопту избацио у корнер.

 

Семафор 3. кола Супер лиге:

Петак:

Радник - Металац 0:1 (Каиседо 82)

Субота:

19.00: Партизан - Рад

20.00: ОФК Бачка - Борац

20.00: Вождовац - Напредак

20.00: Јавор - Чукарички

20.00: Раднички (Ни) - Младост

Недеља:

17.00: Нови Пазар - Црвена звезда

20.00: Војводина - Спартак

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lord Ajvar
Bravo bravo bravo ;)
Nuls
Metalac na 3 mesto. Pa gde je tabela da to vidimo. Nikad niste dali tabelu, kad izvestavate o nasoj super ligi, vec moramo sami da se snalazimo.
Aca Bg
Gledaš i ti išta osim naslova??? Žurnal, uvek, ali uvek daje tabelu u svakom tekstu!
e bre
Nuls, pa kad ste iz unutrašnjost koga brigaza klubove izvan beograda
Zvezdaš
Bolje da smo doveli ovog Caiceda nego Mouchea,kladim se da je bolji igrač od njega za klasu.Metalac će na njemu zaraditi dobrih 400 možda i 500.000,jer se radi o vrlo kvalitetnom napadaču,barem po do sada pruženim partijama.Milsim da će Metalac ove sezone ozbiljno zagristi za Evropu.Drago mi je što su naši klubovi konačno počeli da dovode valjane strance koji donose razliku,a neki dovode one sa dvema levim nogama koji samo štete klubu a plata im je bogovska...žalosno....
Bozidar
Razlog lose igre je brzopleta odluka o smeni trenera Lazarevica.Katastrofalan potez uprave koja radi pod pritiskom.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.