Почетна / Фудбал / Супер лига

Судијска комисија: Мажић оштетио Партизан! (ВИДЕО)

Одржана је редовна седница Судијске комисије на којој је разматран учинак судија у 6. колу Супер лиге. Прихваћене су контроле са утакмице Рад-Бачка као и Чукарички - Војводина, где су посматрачи оценили судије оценом испод очекивања.
ФОТО: ФК Партизан

Утакмица Спартак - Партизан је анализирана и контрола посматрачу суђења је враћена из разлога нетачно утврђених чињеница у 60.минуту у казненом простору домаће екипе.

Комисија је установила да је било потребе да се досуди казнени ударац за екипу Партизана због гурања од стране  играча бр.7 домаћих нападача  Партизана у моменту када је требао да упути лопту главом ка голу.

 

Такође је разматрана ситуација из 74.минута, судар голмана домаћег тима и играча Партизана у којој је голман домаћих остварио контакт прекршајем над играчем Партизана бр.10 али је прегледом снимка утврђено да је лопта у том тренутку већ напустила граничне линије игралишта, тако да није било потребе за техничком казном, али јесте за дисциплинском казном голману домаћих.

Судијска комисија ФСС сачекаће допуну извешатаја посматрача суђења са утакмице Спартак - Партизан, а судије са наведених утакмица неће бити ангажоване у наредним колима на утакмицама Супер лиге.

Коментари80
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

свашта
Читам како се залуђени несрећници гложе око Брозових близанаца. Некад сам навијао за Звезду, до пре 3 године, када се лопужа Џајић вратио у клуб и то обележио пљачком Слободе у Ужицу, у режији "специјалца" Маја Вујовића и поткупљеног бека Марића. Гласам за УКИДАЊЕ Звезде и Партизана, распуштање свих лига на годину дана и проглашење аматеризма у фудбалу на 4 године.
Rade
Nije mu to prvi put,a siguno ni slučajno
Fff
Mudrinski kao Hulk,jaceg coveka nisam video.
Zuk
Sve je vec vidjeno godinam unazad.Sudije ostete Partizan ,to se utvrdi i nikom nista.Zvezda svaku utakmicu koju odigra ili je penal za nju ili iskljucenje igraca protivnika ili ako treba da se produzi utakmica koliko treba ako je potrebno.Zato i zbog takvih namestaljki Zvezda godinama isada u prvo ili drugom kvalifikacija za Evropu.Dace Bog da izgubi i revans sa Sasuolom radi prosperiteta fudbala u Srbiji.
ČOKI
Nije dosudio,partizan izgubio,standardno"suđenje"!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.