Почетна / Фудбал / Супер лига

Расуло у Чачку: Пљуште тужбе играча против клуба у Борцу

Крајем новембра на Теразије 3 стигли, између осталих, предмети капитена Живковића, Милетића и Јованчића
ФОТО: М. Јелисавчић

На терену симфонија, у клупским просторијама пустош. Историјска јесен чачанског фудбала, набијена парадоксима, зачињеним другим местом после 20. кола елитног каравана и штрајковима и незадовољством, на супротној страни...

Да све буде црње, Борац би због немарности клупских главешина, могао да остане и без позамашне своте новца, адекватне сјајној серији резултата на два фронта и победи над Црвеном звездом (5:1).

Како се чује, неколико првотимаца већ је предало тужбе Арбитражном суду ФСС, у жељи да убрзају наплату дуговања и већ у зимској паузи добију раскид уговора.

Тако су, последњих дана новембра, у канцеларију арбитраже на Теразијe 3, стигле тужбе неколико првотимаца.

Табак су, између осталих, пресавили капитен Стефан Живковић, дефанзивац Немања Милетић и везиста Душан Јованчић.

Сви траже раскиде уговора на штету клуба, због неизмирених обавеза. Списак се не завршава са њиховим презименима.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ajmo Borac
Mladost moramo dobiti kako znamo i umemo nema opustanja ni predaje
Cacanin
Ako se klub ne privatizuje bice nam katanac..ja pratim Borac od 2006 i bukvalno sam mozda 10 utakmica propustio..i nikada ovako nije bilo.. nadam se da ce se sve srediti jer mi je muka vise od beogradskih blizanca i klubova..
Ranko
Kao Grobar i neko ko voli samo Partizan, posle onoga sinoc, od cega cu se tesko oporaviti, morao sam da reagujem na ovu vest! Zaista je sramota da ekipa, koja igra najmoderniji fudbal u Srbiji, koja se nikome ne sklanja, koja izgara i postize rezultate, zavrsi ko zna kako zbog besparice! Zasto grad hitno ne pomogne?Cacanski privatnici i ne znam ko sve? Ovi momci su to zasluzili! Kada drzava Zvezdu odrzava na vestackom disanju godinama i ko zna koliko ce jos, zasto se bar delic ne usmeri na Borac? Ako je mene, kome nije dobro posle sinocne eliminacije, zaista potresla ova vest, mogu misliti kako je tek navijacima Borca? Zaista steta. Ali, u ovoj zemlji samo jedan klub moze da duguje toliko, da bi se u svakoj drugoj raspao, pa da opet dovodi igrace koje i koliko hoce, da planira da se jos pojaca za LS, jer je titula osvojena pre kraja trecine prvenstva!?! Nezabelezeno! Kada vec ne ide Partizanu, da imam neku moc, voleo bih da Partizan pomogne finansijski Borac, jer zaista to zasluzuje!
Чачани
Уа Београђани и овде сте нашли нешто да коментаришете. Колико је само клубова угашено из ''унутрашњости'' да би ви могли да приамате по 5 по европи или три код куће. Оба Клуба у 4. лигу док не врате паре, да може остатак Србије регуларно да се такмичи.
@Ranko
A ceo komentar ti je napisan iz zlobe i pakosti i mrzne prema zvezdi...Briga tebe za Borac.
Прикажи још одговора
SIMO
Šansa za Partizan da nekako vidi Evropu ,makar jesen...
Bojan
Te kazne nece smetati da odigraju dobro na ostalim utakmicama, I zacementiraju drugu poziciju na tabeli.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.