Почетна / Фудбал / Супер лига

Почиње 14. коло Супер лиге: У добром расположењу Звезда дочекује Спартак, Партизан гостује Вождовцу

Црвено-бели у меч против „голубова“ улазе после убедљиве победе против Ференцвароша у Лиги Европа, а црно-бели се састају са „змајевима“ након велико тријумфа у Келну у Лиги конференција
ФОТО: М. Спасојевић, ФК Партизан/Сандић

Утакмицама 14. кола наставља се такмичење у Супер лиги Србије. Црвена звезда ће дочекати суботички Спартак, док ће Партизан гостовати Вождовцу.

Ова рунда такмичења почеће данас од 17 часова у Сурдулици када ће домаћи Радник дочекати Нови Пазар.

Радник је и даље једини тим у лиги без победе и последњи је на табели са само четири бода, док је Нови Пазар пети са 24 бода на свом конту.

У суботу су на програму три утакмице.

Први ће на терен од 15 часова фудбалери Младости и Напретка, два сата касније почеће дуел Колубаре и Младости ГАТ, док ће од 19 на „Карађорђу“ снаге одмерити седмопласирана Војводина и другопласирани ТСЦ.

Трећепласирани Чукарички ће у недељу од 15 дочекати Јавор, који је тренутно 12. тим лиге, а пола сата касније почеће меч на стадиону „Рајко Митић“ између Црвене звезде и Спартака.

Црвено-бели у овај меч улазе после убедљиве победе против Ференцвароша у Лиги Европа са жељом да наставе серију добрих резултата, док ће суботички тим покушати да прекине низ од осам утакмица без победе у домаћем шампионату.

Звезда је лидер шампионата са 29 бодова из 11 одиграних утакмица, док је Спартак је 13. на табели са десет бодова из 12 мечава.

Недељни програм од 19.30 затварају Вождовац и Партизан, једним од дербија кола.

Црно-бели, као и Звезда, у добром расположењу одлазе на ово гостовање после велике победе у Келну у Лиги конференција. Тренутно су четврти на табели Супер лиге Србије са 24 бода, док је Вождовац шести са бодом мање, али из две утакмице више.

Последњи меч 14. кола игра се у понедељак од 16 ч када ће нишки Раднички угостити Раднички 1923.

Тим са Чаира заузима 11. место на табели са 13 бодова, док је крагујевачки Раднички боље пласиран за две позиције и има два бода више.

Парови 14. кола Супер лиге Србије

Данас

Радник - Нови Пазар (17.00)

Субота

Младост - Напредак (15.00)

Колубара - Младост ГАТ (17.00)

Војводина - ТСЦ (19.00)

Недеља

Чукарички - Јавор (15.00)

Црвена звезда - Спартак (15.30)

Вождовац - Партизан (19.30)

Понедељак

Раднички Ниш - Раднички 1923 (16.00)

Standings provided by Sofascore

 

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srbija zemlja Zvezdaša
Zvezdo samo posteno, jako i do kraja jer samo tako pravi srpski sampion titule osvaja.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.