Почетна / Фудбал / Супер лига

Вазура: Данас је леп дан, желим да га прославимо и наставимо да функционишемо као и до сада

Надам се да ће у будућности резултати Фудбалског клуба да буду бољи - рекао је Вазура
ФОТО: Д. Сандић

Генерални директор Партизана Милош Вазура изјавио је да очекује тежак меч против Келна у трећем колу Лиге конференција, али је додао да верује у добар резултат.

Партизан ће сутра отпутовати у Немачку где ће у четвртак од 21 сат одиграти дуел са Келном у трећем колу групе Д Лиге конференција.

Играмо једну тешку утакмицу са тешким противником и то у гостима. И утакмица са Ницом је била тешка, одиграли смо добро тај меч, а могли смо и да победимо. Имамо малих проблема у тиму са повређеним играчима, али се надам да ће фудбалери да дају 100 досто. Ако буде тако можемо да очекујемо повољан резултат. Келн је екипа која има буџет вероватно четири пута већи него Партизан. Очекујем да се боримо, верујем и наше момке и стручни штаб и у добар резултат”, рекао је Вазура за Танјуг.

Партизан је тренутно налази на четвртом месту на табели Суперлиге Србије са пет бодова мање од првопласиране Црвене звезде.

Црвена звезда сада има пет бодова више, а прошле године Партизан је имао толику предност у односу на црвено-беле. Надамо се да можемо до титуле. Била нам је јако битна утакмица са Војводином, јер смо четири дана пре тога имали лош меч када смо нажалост елиминисани у 1/16 финала Купа Србије од Радничког из Сремске Митровице. Екипа је показала карактер и успела је да се издигне. Војводина се знатно појачала. Тај меч смо одиграли на завидном нивоу. Надам се да је та утакмица прекретница и да ћемо наставити да ређамо победе у домаћем првенству, јер је то приоритет. Очекујем да и Звезда негде киксне и да им се више приближимо. Имамо и још два дербија. Далеко је крај првенства”, додао је он.

Југословенско спортско друштво Партизан је данас прославило 77. година од оснивања.

Данас је један леп дан, желим да га лепо прославимо и да наставимо да функционишемо као и до сада. Надам се да ће у будућности резултати Фудбалског клуба да буду бољи”, рекао је Вазура, који је свим навијачима Партизан честитао годишњицу клуба.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srbija zemlja Zvezdaša
Nije vam to pravi datum osnivanja kao ni mesto rodjenja. Tog datuma ste dosli u Beograd, a kad ste osnovani pitajte vase prave osnivace, ako vec ne znate.
Volter
Snaga Vazure i Vucelica cuci u tatinom sinu, menadzeru generacije 2000.g fk Partizan. To cuva ledja, i kriminalu.
Лола
Дали имате образа дали имате поштовање према Партизану на сваком кораку гробари вас вређају достојанство клуба сте уништили погледајте нашта сте спали остали сте усамљени видите ли ко се све одазвао на другу страну јад беда чемер шта то радите гробари ће вас растерати и бићете обележени за сва времена
Top
A šta mi čekamo koji *****? Mnogo smo jaki, ne možemo da se organizujemo sto godina, da ih najurimo...
SOĆA
NEMAJU ONI OBRAZ ALI IMAJU DEBELE PLATE PA JOŠ "OLIŽU PRSTE O SVAKU "PRODAJU"TALENTOVANE IGRAĆE!
Dule "Grobar"
Tebi je bi***, lep svaki dan u "Partiizanu".
Sto bi rekli amin(neka tako bude).
Sve sto zelis meni, neka bude tebi.
BGD
"JUNGOVAC"SVE ŠTO ŽELIŠ PARTIZANU NEKA TEBI I TVOM KLUBU BUDE TRODUPLO!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.