Почетна / Фудбал / Супер лига

Црвено-белима суђење додатни мотив да се уједине

Имам доста позива са стране, а то је и мој осећај, да смо били оштећени суђењем на неким утакмицама – каже Збиљић
ФОТО: А. Предојевић

Чињеница је да се публика враћа на утакмице Војводине и да је посета, после сушних година, почела да бележи велики узлет на „Карађорђу”.

- То је кључни моменат и очекујем још више гледалаца на нашем стадиону – јасан је председник новосадског клуба Драгољуб Збиљић. - Имам доста позива са стране, а то је и мој осећај, да смо били оштећени суђењем на неким утакмицама. То је додатни мотив да се сви ујединимо и, већ у суботу, још више напунимо трибине против Младости из Лучана, покажемо да живимо за клуб и пробамо да стигнемо до велика три бода. Нови Сад је поново почео да живи за фудбал, радује ме што видим пуно деце међу гледаоцима, која долазе у мајицама Војводине. То значи да љубав према црвено-белој боји опет избија у први план, што је изузетно важно и што нам улива додатну снагу.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PROGOVORI SLIKO
Ponekad u konfliktima pribegnemo ćutanju, idući linijom manjeg otpora. Mislimo kako je dovoljno da istrpimo i prećutimo, da sačekamo da se situacija stiša i primiri, a potom će sve biti ok. Ako svaki konflikt ovako posmatramo, znači da ih guramo pod tepih. Stvari koje ne raščistimo, vremenom vode ka brojnim nesporazuma. Pomalo je i nezrelo da verujemo, kako će se nešto rešiti samo od sebe.
MA SAMO GLASNO...
Tačno, tako nema ćutanja. Samo glasno i suprotno ustaljenom. Ukinuti praksu i redefinistati pristup. Nije vojvodinaški ćutati!
Bi Kej NS
Ja stvarno nisam neko ko pljuje sudije tek tako ali ove sezone zaista deru Vojvodinu gde stignu. Nije to slucajno da je Vosa ostecena (i to dobrano) na tri utakmice. A i vidi se kada sudije grese zbog toga sto ne znaju da sude a kada prave greske na osnovu onoga sto im je receno da rade. Kada je Vosa u pitanju radi se o ovom drugom.
Mishko
Elvis nas je ubio sa Spartakom,ponisten gol ok al penale kakve nije sudio...var soba u nasoj ligi je samo poligon za mesetare i nista drugo
Lenny
Sve si konstatovao kako jeste.
Lenny
Da bude jasnije, u utakmicama protiv Napretka, Spartaka i Kolubare.
Sudija
Vojvodina je sramno pokradena u utakmicama sa Napretkom pa Spartakom zaključno sa Kolubarom! War soba direktno uticala na odluke i sad postaje sve jasnije koja je tendencija! Ako našem fudbalu Vojvodina ne treba onda sve Ok samo nek neko skupi hrabrost i saopšti to zvanično!
Miks
Tačan redosled
Futog
Sudije ne daju nama da budemo drugi jer na silu hoce Partizan da ubace tu. Sramota.
Sima
Naravno uvek ste zadovoljni suđenjem protiv C.Zvezde od koje redovno gubite.
Zivota
Nije jos posteno ni zaseo u fotelju vec prica o sudjenju...
mare fkv
Aha, znaci treba da bude na interpolovoj poternici par godina, ili da mu na stadion upadaju specijalci u bunker, da bi imao pravo da kaze jednu rec na tu temu? Koliko dodatnih godina staza treba za saopstenje, ili ne daj boze, rat saopstenjima?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.