Почетна / Фудбал / Супер лига

Петрић: Само нас играчи могу извући из ове кризе

Партизан је голом штопера Марковића у 95. минуту победио Младост (1:0) у Новом Саду
ФОТО: ФК Партизан

Гордан Петрић, стартовао је победом на клупи Партизана, истина до три бода његов тим стигао је тек у последњем минуту утакмице:

- Лепо је што смо успели да дамо гол. Оно што сам ја видео у овој утакмици, јесте доста нервозе код играча. Било је потеза који у датом тренутку нису били фудбалски. Жао ми је што појединци „прозивају“ играче. Када сте доле на терену све се то чује. Генерално треба дати подршку играчима, не треба мени. Само нас они могу извући из ове кризе.

Шта је то што конкретно Партизан на терену мора да промени?

- Играчи морају да смире и да раде оне фудбалске ствари у датом тренутку.То ће све доћи, да ли ће то бити сад са овом голом Марковића, не знам,али то ћемо видети. Приметио сам да су моји играчи емотивно и психички истрошени. Имамо времена да се припремимо за Европу, али морамо да будемо много паметнији у датим тренуцима – рекао је Петрић.

Александар Линта, тренер Младост ГАТ био је разочаран обзиром да је његов тим поражен у последњем минуту:

- Честитам Партизану на победи и мојим момцима на приказаној игри. Идемо даље, ако наставимо овако, можемо неким бодовима да се надамо. Немам шта да замерим мојим играчима, свака им част на борбености.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Osa
Ako od ovih tražiš pamet onda je ni ti nemaš,
Tako je
Sudije pogotovo
Labud
Diabate 2 poslednje utakmice 3 asistencije. Ali panjeva ima koliko hoces.
Tima
Petric kao mrtav konj gleda sa strane nemoc svoje ekipe. Treba da ih razmrda, da podvikne.. Da pokaze emociju da mu je stalo do promene, do uspeha licno kao trenera i kluba. Ovo mrtvilo ako se nastavi, bolje da nije ni dolazio
uprava napolje!
Pa, pisao sam. "ladovina teska. Uspavace i ove koji bar malo trce i pokazuju neku energiju...Ali, izgleda da je lik talija. Ovu utakmicu Stolica nikada ne bi dobio. Stativa protiv TSC, precka protiv Kiprana, pa stativa protiv istih na JNA, precka sinoc...baksuzluk, a onda se ovom otvori u nadoknadi...Jos je rano, videcemo...
Mosquito # Tima
Petric je hipnotizer.. Kad govori uspava samog sebe..

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.