Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан потписује споразумни раскид са Столицом, Милошевић (још) није прихватио да дође

После неуспешног старта сезоне у Хумској су се одлучили на нову промену, сада тренера
ФОТО: Д. Сандић

Не иде црно-белима од како је почела сезона, ни на домаћој ни на европској сцени.

Већина је мишљења да је титула већ "отпловила", а чињеница је да су отпловиле и евентуално веће паре које су могле да буду зарађене у Лиги Европе.

За сада је утеха Лига конференција, ако и ње буде, групне фазе.

Спортски директор Ивица Илиев је напустио Хумску пре десетак дана, а сада ће и тренер Илија Столица.

Једну "сечу", после пораза у Новом Пазару, је већ прегурао, али ову од синоћ против АЕК-а неће.

У клубу тренутно завршавају папирологију око споразумног раскида уговора, а затим се чека озваничење растанка.

Као наследник Столице на клупи помиње се бивши играч и тренер Саво Милошевић.

Тренутне информације говоре да није да амин, што не значи да неће. Време ће дати одговор и на то питање.

А, време је за Партизан круцијално...

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Гробар54
Столица,колико сам прочитао, кошта клуб 500 хиљада евра!Толико морају да га исплате,на име уговора?!За толико је уствари, оштетио он и људи који су га бирали,клуб!Оштетио је и за новац,који би клуб добио,да је случајно ушао у лигу Европе!Партизан постаје мали клуб,јер га уништавају,овакви људи.И постајаће,све мањи,попут ових који се боре за опстанак у нашој лиги!Јасно је и да су доведени Вучелић и Вазура,да од ипак великог клуба,постане безбачајан и мали клуб!А ви гробари,како те?!
Grobar
Vučelić napolje
Čis opsajd
Samo ćelavi Partizan spašava. Ali on neće u srpski fudbal sve dok... zna se.
Ultimativni raskid da, sporazumni ?
Kakav sporazumni raskid ugovora? Bice to ultimativni raskid za Stolicu kojim bi se on navodno odrekao svih svojih potrazivanja koja mu slede po ugovoru. U suprotnom zna se, zazalice u zivotu sto je uopste prihvatio ulogu dirigenta u rastimovanom orkestru. Neckanja Stolice biti nece jer ce se aktivirati metodologija ako neces milom onda ces morati silom. Kako i da je najteze je trenutno biti u kozi Ilije Stolice koji je na kraju ispao zrtveni jarac trilinga VIV koji ga je doveo u klub a posle ga i stitio. Deo krivice za kataklizmu kluba lezi i u njemu. Trebao je na ponudu odmah da prizna da nije dorastao da vodi klub pogotovo ne u ovom najturbulentnijem vremenu u kome je nezapamcena visegodisnja kriza zahvatila sve segmente Partizana, klub u kome su problemi koji su godinama tinjali jednostavno morali da isplove na pivrsinu. Ceh navijaca normalno platice Stolica i igraci dok ce se pravi krivci preobraziti u kameleone sa posledicama mnogo slabijeg intenziteta po njima.
Koza nostra
Daće mu ponudu koju ne može da odbije!
Победник
Столица је жртвени јарац, ни крив ни дужан отеран да би W и даље остали да уништавају Партизан.
@Pobednik
Nema mazanja ociju, i nema stajanja dok UPRAVA ne ode i dodju pravi partizanovci na celo. Zato i dalje UPRAVA NAPOLJE.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.