Почетна / Фудбал / Супер лига

Оде и 13. играч - После растанка са Илиевом Партизан се растао и са нападачем

Филип Холендер је 13. играч који је овог лета напустио Хумску
ФОТО: И. Веселинов

Филип Холендер је 13. играч који је овог лета напустио Хумску: потписаће трогодишњи уговор са Вашашом!

Крилни нападач је дошао у Партизан 2. октобра 2020. као позајмљени играч Лугана, да би га црно-бели откупили наредног лета после одличне сезоне, гарниране головима нарочито у јесењем делу.

ХОЛЕНДЕР У ПАРТИЗАНУ

Утакмице: 69

Голови: 12

Асистенције: 5

Минути: 3.248

Крагујевчанин, у почетку са улогом „лажне деветке”, повратком Рикарда Гомеша изгубио је место у стартних 11.

Илија Столица је на сва три контролна меча током летњих припрема уврстио Холендера у први тим и деловало је да ће добити прилику код новог шефа струке, али на прве три утакмице текуће сезоне одиграо је свега осам минута?!

Шумадинцу остаје жал: није освојио ниједан трофеј с Парним ваљком.

Бивши репрезентативац Мађарске шест година носио је дрес Хонведа, са којим је сезоне 2016/17. освојио куп, док је 2018/19. био најбољи стрелац лиге.

Вашаш је прошле сезоне изборио пласман у елиту и сада прави тим како би остао део крема мађарског фудбала. 

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobari
Koliko je para dobio Partizan jer je Holender pušten, iako je pod ugovorom?
Neko iz mase
Neka su otišli oboica. Možda i svane sad. Naročito Holender što je otišao. Pojačao je ekipu.
Zeko
Umesto njega treba dovesti Pavlovica iz Danika,kako bi menjao Rikarda
Ne menjajte duo VV......
Uh bre jbt 13 fudbalera i direktor struke Iliev otisli. Ovi stvarno zapeli da sami sebe ugase. Bolje oni sebe da unistavaju nego li kao sto su oni hteli Zvezdu da ugase. Obija im se sve o glavi. Bitno za Crvenu Zvezdu je da Vucela i Vazura ostanu sto je najbolja garancija da ce crveno beli jos godinama pred nama dominirati u srpskom fufbalu.
Sasa
Svi napuštaju. Ko zadnji izadje nek ugasi svijetlo,ako bude struje.
gropn III
ako je neko za bam badava postojao u Partizanu, onda je to Holender ! baba Joja je do kraja bar bio izvizdan, ovaj se provukao neokrznut, gde da ga vidis na terenu !?
gropn III & DADA
mogu da se slozim donekle (da im nije pronadjena pozicija) ali, koliko treba da budes tanak sa fudbalom, da bas nista i nikad ni kao starter ne pokazes, ne napravis potez na utakmici ! za Holendera pre Partizana neznam, ali za Lutovca si 100% u pravu, mnogo, mnogo je bio bolji pre dolaska !
DADA
Ovaj se izvukao kao sto ce Lutovac da prodje ne izvizdan. Doduse unazadili smo oba igraca od kad su dosli kod nas, igraju 3 godine ja jos ne znam koja je njihova maticna pozicija.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.