Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда за шпица спремила два милиона евра

Црвено-бели разматрају неколико опција за шпица, без журбе да се посао заврши до почетка шампионата
ФОТО: ФК Црвена звезда

Ко ће бити нови шпиц Црвене звезде после отпадања могућности да се доведе Матео Касијера – не зна се, али јасно је да шампион неће жалити новац како би се појачао на том месту и ангажовао играча који би донео доста голова у наредној сезони.

Како може да се чује око Маракане, спремни су да уложе као и у Османа Букарија, а репрезентативац Гане је стигао за обештећење од два милиона евра.

Да ће Звезда потрошити више него претходних лета за обештећења, наговестио је генерални директор Звездан Терзић на крају сезоне.

- По финансијском плану, усвојеном на Скупштини Црвене звезде, у овој години за обештећења требало би да иде четири милиона евра. Да ли ћемо потрошити три, шест или осам, жива је ствар. Учинићу све да Звезда има све боље резултате. Никада нећу дозволити 2014. годину кад сам тек дошао у куб, кад је став Управног одбора био да нико не може да има већу плату од пет хиљада евра. Врло добро познајемо овај бизнис. Лига шампиона нам доноси 25 милиона евра, то нам је на дохват руке. Лига Европе нам је донела 12.500.000. Морамо да инвестирамо и уложимо у тим – рекао је Терзић 1. јуна.

Црвено-бели разматрају неколико опција за шпица, без журбе да се посао заврши до почетка шампионата. Кључно је да буде уклопљен и спреман за старт европских квалификација.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Делија
Шта је са Пешићем?
Rsb
Poslednja pojačanja na poziciji centarfora su bili Tomane, Falčineli, Dioni i Ohi, svi fudbaleri iz inostranstva i ako je Crvena zvezda nezadovoljna od Ohija, onda sva četiri pojačanja Crvene zvezde nisu opravdali očekivanja zvezdine uprave i zvezdinih navijača, naročito ne Lois Dioni.. A prošle sezone uprava Crvene zvezde imala nameru da u slučaju plasmana u LŠ, pored Dionija dovede izvesnog 32g. Stefano Čuka Okaka za obeštećenje od 2m€, koji možda igrao dobro pre 10tak godina! Crvena zvezda trenutno u svoje redove ima centarfora koji znao da dva puta biti strelac protiv slavnog Liverpula, da izjednači rezultat protiv slavnog Milana, da bude najzaslužniji i za visoke pobede protiv Kluža.. Crvena zvezda ima i izuzetno talentovanog centarfora u Grafičar - Mituljikića koga "navodno" prate skauti Ajaksa, ima i Lučića koji može da igra centarfor, imala i izuzetno talentovanog Marka Lazetića koga prodala 22. januara ove godine za obeštećenje od 4m.€.. Treba li Zvezdi neki novi Lois Dioni!?
na ivici ponora
Odakle bre, 2 miliolna? Od cega ih zaradiste!?
Alan Brut # Sasa del...
Terzic je izjavio da poslednjih godina vas budzet je veci od 30 miliona evra.. Neka je 30 puta 10 godina je 300 miliona..Otkud vama pokrice za razliku od 200 miliona evrica?
@o, delijo
Pa, nemoj tako poausalno, ajde navedi taksativno, koliko koje od tih godina ste prihodovali i koliki ste minus imali svake od tih godina u odnosu na ono sta ste ulozili. Ako si klinac, nemoj da se mesas u stvari odraslih.
Прикажи још одговора
Bljuzgo
Ima se, moze se!
Peki
Ma rasipaj kad se moze.Nije rekao koliko su do sada potrosili za ,,pojacanja ,, ove godine i koliko daju za njihove plate na mesecnom nivou.E to necemo nikada ni cuti.Koliko znamo nisu ostvarili nikakav veci transfer svojih / kojih / igraca ako izuzmemo Gajica koji je doneo ,, ozbiljne ,, pare u klub.
алекса
Који озбилјан клуб у Европи се осланја на продају као озбиљан извор прихода!?
@ne prdi
Kad se vama daje to je nista, veci budzet i u fudbalu i kosarci imate i to je nista.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.