Почетна / Фудбал / Супер лига

Плаћен два милиона - Осман Букари у Звезди до 2026. године

Букари долази из Гента, има 23 године, игра на позицији крила, а претходну сезону провео је на позајмици у Нанту
ФОТО: ФК Црвена звезда

Фудбалер из Гане Осман Букари друго је појачање Црвене звезде у летњем прелазном року.

Букари долази из Гента, има 23 године, игра на позицији крила, а претходну сезону провео је на позајмици у Нанту.

Као што сам и најавио представљамо Букарија, наше друго појачање, то је играч каквог дуго нисмо имали, класично крило, очекујемо од њега да убрза нашу игру, да се наметне тренеру Дејану Станковићу, као и да буде асистент код много голова”, изјавио је спортски директор црвено-белих Митар Мркела на промоцији на стадиону Рајко Митић.

Букари је истакао да очекује добру сезону и да ће навијачи уживати у његовим партијама.

Могу да играм на оба крила као и иза нападача. Срећан сам што сам у Звезди и верујем да ћу оправдати поверење”, истакао је Букари, који је потписао уговор на четири године и носиће „црвено-бели” дрес са бројем 19.

Подсетио се и дуела са Звездом из Лиге Европе пре две године, рекао да се сећа много дуела, као и да је тадашњи његов тим изгубио оба меча.

Такође, рекао је и да не осећа притисак јер је прилично скупо плаћен за српске услове (два милиона евра) и да ће његов фокус бити на терену и да ће дати све да допринесе екипи.

Коментари27
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Peđa
Dok druge klubove komentarišu dovode naj skuplje igrače!Kakav cinizam kakvo licemerje?!!! Od kuda pare??!!!!
Srbija zemlja Zvezdaša
Dva miliona su male pare ali pod uslovom da je igrac dobar, ali ako se uspostavi da je to novi promasaj Mitra Mrkele onda protiv njega treba pokrenuti sudski postupak za proneveru para i za nesavesno poslovanje.
Zujadin
“Mogu sve da igram”, kaže Bukari u izavi za današnje pisano izdanje Žurnala! Bravo, za Bukarija! Vidi se da je čovek jako skroman i odmah preuzima odgovornost na sebe! Ne dozvoljava on nikome da mu se meša u njegov posao! Sa Bukarijem smo dobili jedan novi kvalitet, ol-raund multipraktik napadača. Sada tek vidim da je ovo dovođenje Bukarija potez veka! On će dokazati svim nevernim Tomama u Belgiji i Francuskoj, da je neopravdano sedeo na klupi!
odakle, bre!?
Dva milionceta! Opa!
serMudro
“Плаћен два милиона - Осман Букари у Звезди до 2026. године”! Sjajno odrađen posao! Čestitamo! Dva miliončića je prava sitnica za takvu gromadu. Ne mogu da verujem da smo uspeli dovesti takvog igrača za takvu sitnicu od dva miliončića. To je verovatno onaj zaostatak koji je iznosio razliku u dugovanju Zvezde. Setimo se kada je finansijski mag g. Terzić onako autoritarno izjavio da je uspeo da smanji dug Zvezde i da sada on iznosi svega 10-12 miliona evrića. Prava sitnica! Što se tiče Bukarija, verujem da će on opravdati svaki uloženi evro a on se prethodno već se dokazao na klupi Nanta na pozajmici, kada ga nisu hteli angažovati ni Nant ni njegov matični Gent! Još jednom bravo za Zvezdu!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.