Почетна / Фудбал / Супер лига

Војводина доводи голмана Барселоне коме је откупна клаузула 100 милиона

Позиција првог голмана Војводине остала је упражњена одласком Емила Роцкова
ФОТО: ФК Барселона

Новосадска Војводина на прагу је довођења голмана Б тима Барселоне Лазара Царевића.

У каталонију је стигао 2017, а 2020. је продужио уговор до 2023. с откупном клаузулом од 100 милиона евра.

Црногорски репрезентативац, рођен 16. марта 1999. године, има уговор на још годину дана, али лист пише да је договор два фудбалска клуба на помолу и да се Царевић може ускоро очекивати у Новом Саду.

Царевић никад није обукао дрес славног каталонског тима, а најближи томе био је у новембру прошле године када је седео на клупи на утакмици против Селте.

За Б тим Барселоне одиграо је 25 мечева.

Позиција првог голмана Војводине остала је упражњена одласком Емила Роцкова.

 

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Vidi osmice vratio se jer je imo ospice. Što se jediš. Ta Vojvodina rasprodaje ne od Tadića već od Mihajlovića 91 kog je prodala cezeu za milion maraka samo umesto Sampdoriji koja je nudila 4 m maraka. Al ti se tad možda nisi ni rodio ili si bio mali dečak. Što se tiće generacije Topića Zukića zna se ko je kriv. Oni koji su sedeli u upravi i dovodili trenere koji su forsirali trećerazredne igrače sa strane umesto da razvijaju i daju konstantno šansu mlađim a ne pi 15 20 m i to na pogrešnom mestu ko Zukića kog su forsirali na krilu a on je uvek igrao i samo to može na sredini. Zato se i pogubio ko i Topić koji je aljkavo lečen pa mu je umesto 2 pauza bila 12 meseci ko i Bjekoviću itd. Zato ako sad ne daju šansu ovim koji su najbolji u Evropi do 17 g onda će i oni tako proći. Uostalom čito si intervju sa Zbiljićem pre 2 nedelje da mu pored Majstorović i Jeličić ne trebaju štoperi a pored Miloševića i Vidakova centarfor. To je tačno ako je iskreno. Samo je Senegalac siguran u 11 od novih
Нс бој
Збиљић активирао клаузулу.
ma hajde
taj da vredi došao bi u zvezdu
Trange - Frange kombinacija
Vošo, sram te bilo!
Vosa Sve
Moracemo tih 100 mil da im platimo u 2 rate.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.