Почетна / Фудбал / Супер лига

Терзић: Урадићемо све да овом низу не буде краја

На минус пет сам рекао да ћемо бити шампиони и да ако не будемо - одлазим из клуба - подсећа генерални директор ФК Црвена звезда
ФОТО: ФК Црвена звезда

- Изузетно смо задовољни што смо данас потписали нови, трогодишњи уговор са Дејаном Станковићем, јер је то потврда свеукупно доброг рада - изјавио је генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић.

- Освајањем шампионске титуле остварили смо наше зацртане циљеве, а сезона је била изузетно тешка, јер смо јурили прво место после неколико година у којима смо доминирали. Звезда је и ове сезоне показала своју снагу и то да је нико не сме отписивати. Веровао сам у Звезду, играче и тренера. На минус пет сам рекао да ћемо бити шампиони и да ако не будемо - одлазим из клуба. Била је то храбра одлука, али сам веровао. Желео сам на тај начин да мотивишем и покренем све структуре унутар клуба. Мислим да је Звезда заслужила да буде шампион, не само ове сезоне, већ и следеће и оне тамо. Урадићемо све да овом низу не буде краја - рекао је Терзић за клупски сајт.

Он је најавио и да је Црвена звезда спремна да направи додатни искорак у сезони која следи.

- Свесни смо да је публика Црвене звезде изузетно захтевна и да се не живи од старе славе. Пред нама су нови циљеви, задаци и планови. Стартујемо од трећег кола квалификација за Лигу шампиона и учинићемо све да ове године играмо најелитније европско такмицење. Ниједан играч није на продају, појачаћемо се максимално, много боље него до сада, јер смо решили да направимо нови искорак у историји Црвене звезде. Бићемо јаци него икад - поручио је Терзић.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srbija zemlja Zvezdaša
Nasoj dominaciji kraja nema Terzic paklena pojacanja sprema.
Slave
Bravo Terzo!
Lord Ajvar
Терзић: “Урадићемо све да овом низу не буде крајa”! Naravno, čovek je zrelo razmislio i sada se već dobro uhodao. Sada nema više toga ko može skinuti Zvezdu sa prvog mesta. Nije mu bilo lako u početku, ali vidi se da čovek ima vijugu! On vidi iza okuke! On je na vreme shvatio da će ključ njegovih uspeha biti angažovanje Afrikanaca, čime je gospodin Terzić zatvorio usta svim nevernim Tomama, koji su sumnjali u kvalitete ovih gromada. Afrikanci su jednostavno “spiritus movens” ovog tima Zvezde! Komplimenti za gospodina Terzića!
Jevrem
Totokušo spori pa spori a oni daju golove
Peki
Kakvu Upravu i trenera mi imamo to vam nece biti tesko.
Peki
Inace sa ovolikom pomoci u radovima VAN TERENA mogla bi i moja pokojna baba /laka joj zemlja / da bude trener CZ.
Peki
Ovo nije od mene ja nisam za Stanoja i ovu Upravu koji imaju izgovor za sve.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.