Почетна / Фудбал / Супер лига

Подељене евро визе, три тима из Београда и један из Ниша

У три европска такмичења представљаће нас четири тима
ФОТО: В. Марковић

Завршено је првенство Србије. Подељене су евро визе.

Црвена звезда ће нас представљати у Лиги шампиона, петоструки узастопни шампиони крећу од 3. кола квалификација и биће носиоци.

Вицешампион Партизан ће у квалификације за Лигу Европе и такође креће од 3. кола квалификација, две рунде га деле од групне фазе.

Чукарички је обезбедио квалификације за Лигу конференција, исто као и нишки Раднички упркос поразу у последњем колу у Београду.

Оба тима крећу од 2. кола квалификација и до групне фазе морају да прођу три рунде.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Мирослав Павловић
Војо ти гледај Партизан и Звезду кад држава и ФСС плаћа линцецу да играју Европу Партизан мало прати Чукарички који једини троши своје паре од продаје играча а сад праве и стадион и има бољу будућност од свих клубова јер има много талентоване деце и сад че да купи пет врхунских играча а паре имају да сваке године иду на припреме што ретко ко може од наших клубова. Чукарички стоји најбоље финасиски и од Партизана и још 14.клубова Поздрав Војо дођи на Баново бдо да гледаш утакмице како сви гину против Чукаричког а несклањају се као Звезди и Партизану. Спорски поздрав.
Alibi trener
Direkni krivac je "trener" Lazetic, koji na vreme treba da promeni profesiju! Slusao sam izjavu posle Radnickog:"Igraci se nisu adaptirali na teren!", a juce podbacili smo i igraci se nisu izborili sa pritiskom!? Najbolje preuzmi Liverpul i igraci ce se izboriti sa svim sto ne mogu ovi tvoji sadasnni!
Aca.BG
Partizan, kao jesenji prvak, ide u jesnju ligu sampiona. ;-)
Srbija zemlja Zvezdaša
One cemo opet gledati u Ligi Konferencije.
Voša NS
Nista hvala Voši? Da smo izgubili od TSC bilo bi namerno su izgubili a eto nismo! Ovako i treba da se igra, ko je bolji u toj utakmici on pobedi, naravno i srecniji, Voša je juce bila i jedno i drugo uz katastrofalnu igru topolcana!
Voja
Evo, šaljemo roštilj i burek, po jedno 100kg, za upravu i igrače :-) Šalu na stranu to je jako pohvalno, svaka čast. Ali treba se izboriti da to bude normalno. Iskreno nisam očekivao da dobijete, nekako ste trenutno u rasulu. Ali čim je stigao nama omiljeni Rastavac, odmah druga pesma. P.S. Znak da ništa nije dogovoreno, što raduje, je kad su igrači Radničkog kod penala hteli da se potuku sa igračima Partizana. Ja sam tu očekivao isto dogovor, kad se bude videlo da Zvezda komotno vodi.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.