Почетна / Фудбал / Супер лига

Нови Пазар: Постоје два циља - да се избацимо из лиге и да се спречи кандидатура Расима Љајића за председника ФСС

Пазарци кажњени са 10 милиона динара и шест бодова условно
ФОТО: Фејсбук/ФК Нови Пазар

Нови Пазар се огласио саопштењем за јавност, које вам преносимо у целости

- Управни одбор Фудбалског клуба Нови Пазар најоштрије протестује против одлука дисциплинске комисије, али и челних људи из ФСС који стоје иза ових нечасних радњи.

Наиме, необјашњиво је да ми о драконској казни за Фудбалски клуб Нови Пазар сазнајемо из медија, а да никакву званичну одлуку о томе нисмо добили.

Апсолутно никаква истрага није спроведена, нити су играчи нашег клуба уопште контактирани, као ни било ко из управе. Обавештени смо само од “пријатеља” из Фудбалског савеза Србије да смо “добро прошли и да тако мора да буде”.

Евидентно је да нам је ускраћено право на одбрану и на изношење наших аргумената, јер ми у формално правном смислу немамо коме да се жалимо, јер још немамо формално одлуку о којој бруји цела фудбалска јавност. Зато је поштено рећи да овде постоје само два циља:

1. Да се ФК Нови Пазар по сваку цену избаци из Супер лиге

2. Да се наш бивши председник клуба господин Расим Љајић спречи у кандидатури за председника Фудбалског савеза Србије на предстојећим изборима.

Нико нема већи интерес да се установи права истина и истражи комплетан случај од Фудбалског клуба Нови Пазар, који ни крив ни дужан плаћа цену нечијих амбиција.

Фк Нови Пазар ће искористити сва правна средтсва у земљи и иностранству да се открију и санкционишу налагодавци ове срамне акције и тиме заштитимо част и углед клуба који гаји традицију 94 године постојања.

Уместо што појединци из ФСС “јуре вештице”, морали би да се позабаве ко организује састанке свих клубова који су у зони испадања сем Новог Пазара и то са једним јединим циљем, како да се пронађе математичка формула да наш клуб испадне из лиге.

Ово је само почетак наше дугорочне борбе, за коју знамо да је не можемо добити, јер је јасно да смо сами против свих, али ћемо истерати на чистац све “мишеве” који се иза овога крију.

УО ФК НОВИ ПАЗАР

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srbija zemlja Zvezdaša
A kad je Novi Pazar usao u Super Ligu zbog toga sto se za to izborio na zelenom terenu. Stalno ulazite u Super Ligu na sporedna vrata i u njoj ostajete posle cudnih odluka nekih ljudi i jos se bunite. Isti ste bre kao i nase komsije.
Pazar
Haj nam pametnice objasni gdje je kod ulazaka Pazara u Super ligu prekršen zakon ove zemlje?
Srbija
Mislis isti su kao i vi. Partizan ne krsi nikakva pravila, a jasno je posle utakmice protiv Cukarickog da samo jedan od blizanaca namesta ove godine, a verovatno i prethodnih.
Lemi
Mislim da je u opstem nacionalnom interesu da Novi Pazar pojaca drugu ligu Srbije.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.