Почетна / Фудбал / Супер лига

Нишлија на ширем списку репрезентације Канаде - Митровић у Катару

У писму стоји и да је ближи преглед потенцијалног ростера, односно провера доступности играча у току и да ће све бити јасније до 16. маја
ФОТО: БЕТА

На адресу Стефана Митровића, једног од најбољих играча нишког Радничког, стигло је писмо Фудбалске федерације Канаде. Митровић се нашао на ширем списку државног тима пред којим стоје два ФИФА прозора за припреме за Светско првенство у Катару, у новембру и децембру, прво у то доба године.

Како се наводи у званичном документу са потписом Џона Хрдмена, главног тренера репрезентације Канаде, план је да се играчи, у оквиру првог прозора, окупе крајем овог месеца и у следеће две недеље одиграју три пријатељске утакмице.

Прве две биће одигране у Канади, 5. јуна против ривала који ће ускоро да буде познат, односно четири дана касније, кад ће тим из земље јаворовог листа да одмери снаге са Курасаом. За 13. јун планирано је гостовање репрезентацији Хондураса.

У писму стоји и да је ближи преглед потенцијалног ростера, односно провера доступности играча у току и да ће све бити јасније до 16. маја. Постоје велике шансе да се Стефан Митровић нађе у друштву Милана Борјана на предстојећем Мондијалу у Катару. Двојица Срба би у том случају била под истом заставом на највећој смотри фудбала на свету.  

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gare
Posteno je reci,nije realno da igra za Srbiju sa ovim sto poseduje..
pa nije niko
Cela Superliga nema igraca za seniorsku reprezentaciju, lepo je to Piksi rekao. Ima talenata naravno koji ce za koju godinu biti taj nivo, ali trenutno niko. Moze se reci Katai ili Zdjelar do sutra, ali prvi put imamo itekako dovoljno napadaca (Tadic, Vlahovic, Mitrovic, Jovic, Djuricic), a ni zadnjih-srednjih veznih nam ne manjka (Sergej, Lukic, Maksimovic, Grujic, Racic, Ilic).

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.