Почетна / Фудбал / Супер лига

Натхо: Вратио сам се јачи него икада

За друге људе то је било два месеца, мени је то изгледало као две године - каже Израелац
ФОТО: partizan.rs

Фудбалер Партизана Бибарс Натхо, после двомесечне паузе, започео је нови циклус припрема за пролећи део сезоне.

Натхо је за клупски сајт говорио о паузи због анемије, жељама и садашњој форми.

"За друге људе то је било два месеца, мени је то изгледало као две године. Опет, срећан сам што ми се то десило тек после 15 година каријере, наравно не и што је и сада. Последњих шест месеци сам се осећао слабије, нисам разумео због чега. Размишљао сам о многим стварима, али не и о анемији. Срећан сам што сам нашао решење, јер је могло да пређе у нешто озбиљније. Решио сам то и сада сам се вратио јачи него икада“, рекао је Натхо за клупски сајт.

"Имао сам такође повреду адуктора, последњих годину дана сам осећао велику бол, рекао је Израелац. После 60-70 минута игре сам се осећао ужасно. Уз то, анемија ми је одузела сву моћ и снагу коју сам имао. Сада сам поново спреман да полетим".

Натхо се осврнуо и на то како теку припреме црно-белих у Турској.

"Било је тешких тренутака када смо губили, када су неки од нас били повређени, када је време било изузетно лоше, али смо на крају прегурали све то заједно, као тим. Зато смо сада спремни преузмемо све у своје руке, кренули смо полако и радимо на томе. У овој сезони тренер нам је помогао да изградимо нешто и треба да задржимо то, да наставимо да будемо бољи сваког дана и на свакој утакмици. Срећан сам због тога јер напорно тренирамо, знамо свој циљ, ко нам нам је противник и гурамо до победе", каже Натхо.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.