Почетна / Фудбал / Супер лига

Дејан Станковић: Много добрих ствари, али има и оних које треба исправити

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да је на пријатељској утакмици против Марибора видео доста добрих страви, али и оне које треба поправити
ФОТО: ФК Црвена звезда

Данас сам видео много добрих ствари, али и доста оних које су замаскиране умором. Наравно, има ту и ствари које треба исправити и на које не утиче ни умор нити било шта друго, и на томе ћемо радити, како се не би поновило на наредним мечевима”, рекао је Станковић за клупски сајт.

Фудбалери Црвене звезде одиграли су против Марибора у Анталији нерешено 1:1, у првом припремном мечу пред наставак сезоне.

Доста младих играча се нашло на терену. Неке од њих смо и одморили, јер нисмо желели да ризикујемо да се било ко повреди. Минутажа је била подељена, па је тако један део екипе одиграо 45 минута, док је остатак тима провео у игри 60 минута”, рекао је Станковић.

Тренер Звезде је истакао и да је изузетно срећан што су млади играчи показали велику жељу за доказивањем.

Ово је била прва припремна утакмица, и мислим да смо имали доста јаког противника. Знамо шта смо урадили и какве су припреме и морам да кажем да сам задовољан. Драго ми је и због младих играча што су осетили драж Звездиног дреса”, рекао је Станковић.

И они излазе из тешког рада, јер су ипак тренирали 12 дана са првотимцима. И поред тога показали су велику жељу и вољу да се докажу и изузетно сам срећан због тога. Доста рада је пред нама, али кад саберемо све са првог меча, ја сам задовољан”, закључио је Станковић.

Звезда ће 28. јануара играти други припремни меч против ЛАСК-а из Линца.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan
Igra kao i do sada ništa pa veliko ništa. Defanziva i igranje po zadnjoj linij ja tebi pa golman pa tako opet i onda napucaj napreed pa braćo tko uhvati. Bez ikakve koncepcije bez pas igre bez 2-3 dodira, sporo bez tranzicije. Stverno je ovo "najbolji trener" koji je trenirao Zvezdu. On će biti prvi trener u istoriji koji će bunkerom nadoknadu od minus pet bodova. Bravo!
Peki
Ipak je nesto video.
Marko
Što su igrali, igrali su (tu mislim na mlade igrače Zvezde)! To je sasvim dovoljno za opravdanje Zvezde, da su mladi igrači išli na pripreme i dobili izvesnu minutažu. Kada se vrate u Beograd, svi će oni biti prosleđeni u fk Grafičar na dalju obuku, s obrazloženjem da nisu pokazali ništa posebno! Za to vreme takmičarskoj ekipi će biti priključeni Bakakjoko, Mustafa, Rišairo, Oki, Dioni, jer oni su zaista “mnogo” pokazali protiv Maribora! Ovde (u Zvezdi) nešto ne štima! To se vidi kao iz aviona!
gropn III
Dobar komentar!
Jevrem@Jevrem(neki drugi)
Molim mog imenjaka (sa komentara) Jevrema da se malo strpi, pa će se vrlo brzo uveriti, da sam nažalost debelo u pravu! Samo malo strpljenja, Jevreme! Opusti se, posmatraj i trezveno razmišljaj!
Прикажи још одговора
Marko
Malo dobrih a mnogo losih stvari kod samog pristupa igri,mucenje lopte...
оклад
Вратите Радоњића и Ђуричића и и дајте бесплатно Гобељу,Гајића ,Дионија Бакајока,Бена и Ришарија.Треба убацити више младих ,свеједно остајемо без титуле па да стекну искуство.Радуловић ,Станић и Ераковвић биће добри

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.