Почетна / Фудбал / Супер лига

Станојевић: Маштамо о дуплој круни, али са реалним основама

Он је додао и да после одласка Александра Шћекића у Пољску црно-бели траже појачање на позицији задњег везног
ФОТО: partizan.rs

- У Партизану је притисак и лети и зими, на плус или минус шест. Не постоји разлика у раду јер ми је свака утакмица ''на живот'', тако функционишемо и немамо додатни притисак - рекао је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић.

Он је за клупску телевизију говорио на почетку припрема у Турској уочи пролећног дела сезоне у који црно-бели улазе са пет бодова предности у односу на Црвену звезду.

- Када је у питању освајање дупле круне могу да кажем да реално сањамо. Маштамо и сањамо, али са реалним основама. Претходне две године су ме очеличиле као тренера, с обзиром на то да сам као човек прошао већ разне ситуације и имам одређено искуство. У тренерском смислу могу да кажем да сам очеличен - изјавио је Станојевић.

Он је додао и да после одласка Александра Шћекића у Пољску црно-бели траже појачање на позицији задњег везног.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Гробар54
Можеш само да машташ,на велику жалост навијача Партизана!Док се Звездана издашно појачава,Станојевић и екипа су, у дубокој хибернацији!Многи играчи,боље да су напустили Партизан,него што су отишли на припреме!Обрадовић,Миљковић,Лутовац,Јојић,Марковић,Холендер!Да су неки играчи,имали би понуду,неког релевантног клуба.Њих неће нико!
nemam pojma
Dovedite Fejsu ili nekog dobrog stranca. Ne razumem zašto niste vratili Škuletića. Holender i Menig nisu napadači, a mladi Milovanović i Baždar su zeleni da zamene Rikarda. Baš se kockate onda kad možemo da uzmemo titulu i prođemo dalje u Ligi Konferencije, barem do četvrtfinala.
duh
Nista se oni ne kockaju. Oni ne smeju!
matori
Vec danas nema mladog Milovanovica na treningu(povredjen ili bolestan) sto znaci da treba jos jedan spic i zadnji vezni ali ozbiljan i iskusan igrac.Uprava po obicaju laze i maze ali nece jos dugo ?????
Tima
Treba nam jedno zdravo krilo koje može da se ponavlja..i ako potpiše Jevtovic bilo bi osveženje. Takodje ,na leto ako uzmemo titulu - jedan iskusan štoper .
Pigeon
Ako se Partizan ne pojaca sa najmanje 3 ozbiljna igraca (bekovi, centralni vezni...) nemamo sta da trazimo ni u ligi ni u Evropi. Tacka! Sve ostale price su bacanje prasine u oci. Dela su ta koja govore, a samoizabrani su na delu-NULE!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.