Почетна / Фудбал / Супер лига

Раднички довео тројицу фудбалера

Раднички је саопштио и да је продужио уговор са Николом Аксентијевићем
ФОТО: fkradnickinis.rs

Фудбалски клуб Раднички из Ниша довео је данас тројицу играча - Александра Богдановића, Александра Месаровића и голмана Филипа Дујмовића.

Богдановић (22) је штопер и на Чаир је дошао из Вождовца. Он је прошао омладинску школу Црвене звезде, а затим је играо за Портимоненсе и Муру, одакле се вратио у Вождовац. 

Месаровић (23) је крилни нападач и био је репрезентативац Србије узраста до 18, 19 и 21 године. Поникао је у Војводини, за коју је одиграо 47 утакмица. У новосадском тиму је већ сарађивао са тренером Радославом
Батаком. После Војводине је наступао Напредак и Кабел, а у Ниш је стигао из ИМТ-а.

Дујмовић (22) је голман младе репрезентације Босне и Херцеговине. Он је у Раднички дошао из Спартака из Суботице, чији је стандардни голман био у последњих годину и по дана. Дујмовић ће бити конкуренција искусном Дамиру Кахриману за место међу стативама.

Раднички је саопштио и да је продужио уговор са Николом Аксентијевићем.

Екипу су напустили Борко Дуроњић, који је отишао у Радник из Сурдулице, македонски интернационалац Тодор Тодороски, Никола Стевановић и Вања Илић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bata-ljuba,nislija
Jedni odlaze drugi dolaze i to je neminovnost fudbalske profesije.Prelazni rok u niskom Radnickom recimo ocekivan.Stoper Stevanovic otisao u Nemacku cvajtu,Duronjic u Surdulicu ,najbolji igrac Mitrovic verovatno u jednom od vecitih ili Brizu....Dosli su golman Dujmovic iz Spartaka,stoper Bogdanovic,zvezdino dete,krilni napadac Mesarovic inace bivsi mladi reprezentativac i igrac Vojvodine.Reklo bi se uravnotezen kvalitet odlaska sa dolascima.Nadam se dobrim pripremama i rezultatima koje bi Radnickog ostavilo na cetvrtu poziciju ling-long lige.Cini mi se da je ambiciozni i vredni trener Batak ozbiljan u nameri da dodje do konacnog cilja.Voleo bih da uprava na vreme servisira obaveze prema igracima i pokaze zrelost u ponasanju prema rivalima,sudijama,savezu ,navijacima i nece biti problema.Cak i da ne uspemo u namerama oko plasmana nece biti ljutnje ako se pokaze zalaganje i trud,pa ako bude boljih bice druge prilike.Voleo bih da se oslonimo vise na domace mlade igrace i talente iz regije

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.