Почетна / Фудбал / Супер лига

Фудбалски клуб Нови Пазар представио четворицу нових играча

Новопазарци су тренутно 14. у Супер лиге Србије, а у петак ујутру путују у Анталију, где ће током двонедељних припрема одиграти и четири контролне утакмице
ФОТО: С. Жупљанин

Фудбалски клуб Нови Пазар представио је данас штопере Јасмина Тртовца и Слободана Рубежића, левог бека Филипа Јовића и везног играча Милана Јокића, којима би према најавама из тог суперлигаша на листи појачања требало да се придруже још голман и крилни играч.

"Задовољни смо прелазним роком, с обзиром да ће од првог дана припрема у Анталији тренер Драган Радојичић моћи да рачуна на свих 25 кандидата за први тим. Очекујемо још голмана Сашу Стаменковића и бочног везисту. Мислим да имамо квалитет потребан за опстанак", оценио је спортски директор Пазара Кенан Колашинац.

Тртовац је током јесени одбио да настави каријеру у Јужној Африци, а сада се пети пут вратио у матични клуб.

"Нисам се двоумио. Драго ми је што сам се вратио јер сам овде увек добродошао. Надам се да ћу да оправдам очекивања. Циљ је опстанак и надам се да ћемо да га изборимо као и прошле сезоне, када нам је то успело у последњем моменту", рекао је Тртовац.

Рубежић је признао да му је после вишемесечне паузе због повреде укрштених лигамената много значила претходна полусезона у бугарској Арди из Крџалија.

"Тамо је другачији фудбал, други је језик, па је потребна аклиматизација. Прошао сам све то и сада сам у Новом Пазару, који је моја друга кућа. Драго ми је што су ме звали. Опстанак је једино што ме занима, као и све остале у клубу", навео је Рубежић.

И Јокић је претходну полусезону провео у Бугарској, али у Царском Селу из Софије.

"Амбиције су нам се поклопиле и договорили смо се за два минута. Ту сам да својим искуством дам допринос у борби за опстанак, који ћемо верујем и изборити. Овај град и клуб заслужују да увек буду у Супер лиги Србије", казао је Јокић.

Јовић је изразио очекивање да ће у Новом Пазару играти више него у свом доскорашњем клубу Спартаку из Суботице.

"Имамо одличну екипу, па очекујем сигуран опстанак", додао је Јовић.

У Пазару више нису голман Немања Андријанић, штопери Немања Којчић и Владимир Бубања, леви бек Аднан Исламовић и офанзивни везиста Немања Младеновић, а клуб у наставку сезоне не рачуна још на Фариса Ханџића и Тамирлана Џамалутдинова.

Новопазарци су тренутно 14. у Супер лиге Србије, а у петак ујутру путују у Анталију, где ће током двонедељних припрема одиграти и четири контролне утакмице.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.