Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан не одустаје од Срђана Мијаиловића, Руси им кваре посао?

Срђан Мијаиловић вредно тренира на Бановом брду и још увек је неизвесно да ли ће се преселити на Топчидерско
ФОТО: ФК Чукарички

За корак је Срђан Мијаиловић ближи црно-белима, али конкретног договора још нема. Партизан није одустао од првотимца Чукаричког, а оно што би могло да им поквари посао је понуда из Русије.

Мијаиловић је од доласка у Чукарички један од најбољих играча зато и не чуди велико интересовање за њега.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zvrk
Levi i desni bek za konkurenciju Urosevicu i Zivkovicu da su mladji od Miljkovica i Obradovica,vratiti Bogosavca i Aksentijevica,bio bi pun pogodak.
zvrk
A koji ce ti Bogosavac,Vlalukin da,Everton i Fejsa da kao i Leonardo.
zvrk
Everton,Jevtovic,Fejsa ili Docic a moze i mali nasVlalukin iz Metalca.
Гробар54
Купе тако, неког половног играча,па се онда кају!Требају нам креативни играчи,који знају шта ће са лоптом!Који знају да шутну лопту у гол,да центрирају,додају саиграчу у правом моменту,који могу да трче!Немамо креативаца,имамо рекреативаца!
moma52
Sve si lepo rekao i to je suština modernog,ma bilo kakvog fudbala,a tu se javlja problem,a to je novac i dodatno što neko takav neće da se lomata po SLS poljanama.Siguran sam da ovaj koji se spominje,ukupno neće biti jeftiniji od Natka,jer je pod ugovorom,a nije taj kvalitet ,iako Natko ne ispunjava baš sve kriterijume koje si naveo,spor,slab u duel igri,ali i takav kakav je za ovu našu ligu je klasa.Privatizacija i proterivanje političara iz klubova,što bi se privatizacijom i dogodilo.
Acadelija
Još jedan Mustafa.. samo putuj
Zvezdas
Trebalo bi da se vrati u Zvezdu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.