Почетна / Фудбал / Супер лига

Тренер Новог Пазара променио варијанту и локацију тренинга: Падавине растужиле Радојичића (ФОТО, ВИДЕО)

На терену Спортског центра ,,Шутеновац” и по снежном покривачу дебљине 15 центиметара отпочеле су припреме фудбалера Новог Пазара за наставак сезоне
ФОТОГРАФИЈЕ: С. Жупљанин

Тренер Драган Радојичић и најближи сарадник Семир Хаџибулић, уз кондиционог тренера Марка Прентовића и тренера голмана Дамира Бешировића на прво овогодишње окупљање извели су 24 играча: Николу Вујанца, Алмина Кахримановића, Николу Влајковића, Дејана Парађину, Јасмина Тртовца, Филипа Павишића, Слободана Рубежића, Вахида Зимоњића, Милана Јоксимовића, Филипа Јовића, Мирзу Делимеђца, Сеада Исламовића, Стефана Лончара, Данка Киковића, Семира Алића, Милана Јокића, Игора Максимовића, Стефана Димића, Лазара Михаиловића, Бојицу Никчевића, Фариса Ханџића, Алмира Аганспахића, Бојана Чечарића и Луку Ратковића.

Снег који је током ноћи и у преподневним сатима нападао условио је измену првобитног плана, па су момци из тих разлога променили локацију и уместо на терен атлетског стадиона изашли су на снегом прекривени ,,вештак”, што нимало није обрадовало Радојичића.

- У складу са временским приликама примењујемо другачији тип тренинга. И поред свега, максимално ћемо се држати припремљеног програма рада у ова три уводна дана. Лекарски тим је због вакцинације ослободио обавеза Аганспахића, Јокић се није осећао добро док са Киковићем морамо опрезно поступати, јер још увек није залечио повреду леђа. Сви остали су здрави стигли на припреме.

Прелазни рок за Нови Пазар почео је доласцима Јокића, Јовића, Тртовца и Рубежића. Да то неће бити и једине новајлије потврдио је и Радојичић.

- Нисмо завршили посао, комплетирали смо одбрану и везни ред. Због појачане конкуренције добро би нам дошао још неки играч, пре свега, покушаћемо да појачамо бочне позиције – био је директан тренер Новог Пазара.

Нови одласци нису планирани, за сада са клубом су се споразумно растали Немања Андријанић, Владимир Бубања, Аднан Исламовић, Немања Којчић и Немања Младеновић.

Осим играчког појачан је и медицински део тима. Поред Фарука Пашовића, лекар екипе биће и Албин Тотић док је физиотерапеут и даље Јасмин Џоговић.

Отказан меч с Крагујевчанима
Пријатељска утакмица с Радничким 1923 планирана 15. ја-нуара је отказана, што је прилично разочарало стручни део тима.
С обзиром на то да је постојала велика жеља да се пут Анталије 21. јануара оде са озбиљном провером, како нема довољно времена да се пронађе адекватан ривал екипа ће прве утакмице одиграти тек у Турској. Ривали ће бити Академија Пандев, Горњик, Арсенал из Туле и Спартак Б (Москва).
Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.